Η Interamerican τιμά τον Ιδρυτή της, Δημήτρη Κοντομηνά

Σε μια συγκινητική εκδήλωση την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, η Interamerican πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ιδρυτή της, Δημήτρη Κοντομηνά, τιμώντας την προσφορά του στην Interamerican, αλλά και στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς και κοινωνίας. 

Στην τελετή που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, κ. Χρήστου Θεοδωρόπουλου, του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, του Αντιπρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βασίλη Παπαδάκη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της οικογένειας του Δημήτρη Κοντομηνά και τίμησαν με την παρουσία τους στενοί φίλοι, εργαζόμενοι της Interamerican, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, αλλά και πρώην στελέχη και συνεργάτες από το δίκτυο πωλήσεων Agency της εταιρίας, μετατρέποντας την ημέρα αυτή σε ένα σύμβολο σύνδεσης του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος της Εταιρίας.

Ο κος Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican και οι πρώην Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Interamerican κ.κ. Γιώργος Κώτσαλος, Κώστας Μπερτσιάς και Μίνως Μωυσής

 

Την αποκάλυψη της προτομής του Δημήτρη Κοντομηνά πραγματοποίησε ο κ. Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου και οι πρώην Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Interamerican κ.κ. Μίνως Μωυσής, Κώστας Μπερτσιάς και Γιώργος Κώτσαλος. 

 

προτομή του Δημήτρη Κοντομηνά στα κεντρικά γραφεία της Interamerican

 

Η Interamerican εμπνευσμένη από το πάθος του οραματιστή Δημήτρη Κοντομηνά, για την αριστεία και τιμώντας τη μνήμη του, ανακοίνωσε δύο πρωτοβουλίες που φέρουν το όνομά του. Συγκεκριμένα, τη χορηγία υποτροφίας στο πρόγραμμα Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα παρέχεται στον αριστεύσαντα φοιτητή κάθε έτους και το βραβείο πωλήσεων «Δημήτρης Κοντομηνάς», το οποίο έχει θεσμοθετηθεί από το 2022 και θα απονέμεται κάθε χρόνο σε ασφαλιστικό/ή σύμβουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη νέα παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής και Υγείας.

 

Η κα Ελπίδα Σπύρου, αρχιτέκτονας και ο κος Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας της Interamerican.

 

Η προτομή του Δημήτρη Κοντομηνά, φιλοτεχνήθηκε από τον εικαστικό καλλιτέχνη Αντώνη Νταγαδάκη, ενώ τον σχεδιασμό και την επίβλεψη του έργου επιμελήθηκε η αρχιτέκτονας Ελπίδα Σπύρου. Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ.

 

Η κα Μελίνα Δασκαλάκη, πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ο κος Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, ο κος Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican και ο κος Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Corporate Marketing Leader της Interamerican.

 

Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, αναφέρθηκε στη διαρκή κληρονομιά του Δημήτρη Κοντομηνά: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αποτελεί σύμβολο καινοτομίας, αποφασιστικότητας και αληθινής φροντίδας. Το πρωτοπόρο πνεύμα του, η απεριόριστη γενναιοδωρία του και η ακλόνητη δέσμευση του στις αξίες του οργανισμού, είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες χτίστηκε και μεγαλώνει η Interamerican. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που ανήκουμε σε αυτήν τη μεγάλη οικογένεια και συνεχίζουμε το όραμά του».

 

Ο κος Βαγγέλης Σπύρου, εκδότης, ο κος Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican, η κα Μαρία Σπύρου, εκπαιδευτικός και η κα Ελπίδα Σπύρου, αρχιτέκτονας.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Δημήτρη Κοντομηνά στα κεντρικά γραφεία της Interamerican.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*