H Ιnteramerican και σύσσωμη η ασφαλιστική αγορά τίμησαν τον Δ. Κοντομηνά

Έλενα Ερμείδου

Τα προνομιακά χαρακτηριστικά που διέθετε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που οδήγησαν τους ανθρώπους της Interamerican στην επιτυχία και την εταιρεία στη θέση που βρίσκεται σήμερα, επιβράβευσαν σήμερα οι παρίσταμενοι της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, με δεκάδες προσκεκλημένους από όλη την ασφαλιστική αγορά.

Αποκαλυπτήρια προτομής του Δημήτρη Κοντομηνά

Ακούστηκαν τα παρακάτω θερμά λόγια:

-Πολύπλευρη και πολυτάλαντη προσωπικότητα ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ένας εξαίρετος και χαρισματικός άνθρωπος που γνώριζε πάντα και είχε σαν αρχή του ότι οι άνθρωποι κάνουν την εταιρεία και όχι η εταιρεία τους ανθρώπους.

-Μία εξαίρετη προσωπικότητα που χάραξε τον δρόμο της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας με τις πρωτοβουλίες του να συμπορευθεί η ελληνική ασφαλιστική αγορά με την διεθνή κοινότητα.

-Ένας άνθρωπος που λάτρευε την καινοτομία και την πρωτοπορία και δεν επέτρεπε στον εαυτό του δίνοντας το καλό παράδειγμα στους εργαζόμενους να παγιδευτεί στα λάθη που είθισται να συμβαίνουν συνήθως στους οργανισμούς.

-Δεν στεκόταν στα λάθη, τα άφηνε πίσω, και χάραζε νέα πορεία θέτοντας νέους στόχους, τους οποίους τους επιτύγχανε, λόγω των έμφυτων χαρισμάτων που διέθετε. 

-Δικαίως η ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα, χωρίζεται σε δύο χρονικές περιόδους. Σε αυτήν προ Κοντομηνά και στην μετά τον Κοντομηνά.

-Ανατρεπτικός με το παρόν, διορατικότατος δεν έχασε ουδεμία επιχειρηματική ευκαιρία, φτάνοντας την εποχή ορόσημο οπότε και η Interamerican πέρασε στην Eureko.

H προτομή του αείμνηστου ιδρυτή της εταιρείας με το μότο: Η INTERAMERICAN είναι οι άνθρωποί της”

Tα μοναδικά αυτά χαρίσματα ενός Έλληνα επιχειρηματία, που στην εποχή μας σπανίζουν, τίμησε η Ιντεραμέρικαν στην εκδήλωση της για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ιδρυτή της.

Δημήτρης Κοντομηνάς:Ένας pioneer στον κόσμο της Ασφάλισης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*