Η Ιnteramerican τιμά τον ιδρυτή της θεσμοθετώντας το Βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς»

Η Interamerican, η εταιρία που ίδρυσε και εδραίωσε ως συνώνυμη της ασφάλισης ο Δημήτρης Κοντομηνάς, σήμερα είναι μια από τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και ένα από τα πιο εμβληματικά brands της χώρας. Επιθυμώντας να τιμήσει το σπουδαίο έργο του η εταιρία, ύστερα από την απώλειά του τον περασμένο Μάρτιο, θεσμοθετεί από φέτος ένα ιδιαίτερης σημασίας βραβείο, το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς».

Το συγκεκριμένο βραβείο, όπως είχε ανακοινωθεί και στις πρόσφατες βραβεύσεις των συνεργατών της εταιρίας, θα απονέμεται, κάθε χρόνο, ως φόρος τιμής στον ιδρυτή της, σε συνεργάτη για τις εξαίρετες επιδόσεις του/της στα ετήσια παραγωγικά αποτελέσματα και θα αποτελεί διάκριση αριστείας και επαγγελματισμού με ιδιαίτερη αξία στην καριέρα των συνεργατών.

Για την Interamerican, η αναγνώριση αυτή που φέρει το όνομα του χαρισματικού ηγέτη Δημήτρη Κοντομηνά, αφήνει ανεξίτηλο το όραμά του «Η Interamerican είναι οι άνθρωποί της» και αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη, στην οποία η εταιρία παραμένει πιστή.