Market leader στην ασφάλιση πιστώσεων η Atradius Hellas

Με αυξημένη παραγωγή κατά 21,4% έκλεισε η χρήση του 2022 έναντι του 2021 για την Atradius Hellas, που διατήρησε τη θέση του market leader στην ασφάλιση πιστώσεων, κατέχοντας μερίδιο 47,09%.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Atradius Hellas, κ. Γεράσιμος Τζέης, σχολιάζοντας τα ανωτέρω αποτελέσματα δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας σε συνδυασμό με τη σχεδόν απόλυτη διατηρησιμότητα του χαρτοφυλακίου της, δείχνουν αφενός τη θετική αποδοχή που έχουν οι παρεχόμενες υπηρεσίες της από το ασφαλιζόμενο κοινό, αλλά και τη σαφώς μεγαλύτερη διείσδυση που αποκτούν χρόνο με το χρόνο οι ασφαλίσεις πιστώσεων στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «σε μία περίοδο μεγάλης μεταβλητότητας στο επιχειρηματικό κλίμα, στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, λόγω κυρίως της ρωσο-ουκρανικής κρίσης και των προβλημάτων που προκάλεσε -με βασικότερα την ενεργειακή ακρίβεια, τον υψηλό πληθωρισμό και τα την αύξηση των επιτοκίων των κεντρικών τραπεζών- οι ασφαλίσεις πιστώσεων αποτελούν το πλέον ενδεδειγμένο εργαλείο διασφάλισης της αναγκαίας ρευστότητας για τις επιχειρήσεις. Η Atradius Hellas συνεχίζει και φέτος την αναπτυξιακή της πορεία, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, δίδοντας έμφαση στον εκσυγχρονισμό των εργαλείων αξιολόγησης των συναλλακτικών κινδύνων και της πιστοληπτικής ικανότητας των επιχειρήσεων».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*