Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

“Βιώνουμε ξανά μια εφιαλτική πραγματικότητα, ενός πολέμου στην Ευρώπη, που προκαλεί ανείπωτο πόνο και τρόμο» αναφέρει στο Editorial της στο νέο τεύχος του περιοδικού ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ η Πρόεδρος κυρία Δήμητρα Λύχρου και εύχεται αυτός ο πόλεμος να σταματήσει άμεσα!

Πόσο μεγάλη θέλουμε την ασφαλιστική μας αγορά όταν απορρίπτονται συλλήβδην κίνδυνοι, αναρωτιέται ο Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Αλεξόπουλος στο άρθρο του.

Με τον «Αθέμιτο ανταγωνισμό» την «Αθέμιτη εκμετάλλευση ξένης φήμης και οργάνωσης» και τη «Δόλια απόσπαση εργατικού δυναμικού» ασχολείται στο άρθρο του ο Νομικός μας Σύμβουλος, κύριος Περικλής Πολυχρονίδης.

Οι προτάσεις μας για τον Εθνικό Νόμο για την κλιματική αλλαγή, αναλύονται στη συνέχεια, υπό την επιμέλεια του Γενικού μας Γραμματέα, κ. Κώστα Βλαχάκη.

Συνεχίζουμε με ένα απόσπασμα ομιλίας της Προέδρου μας, από τη συμμετοχή της στο 5ο Virtual InsurTECH 2022 συνέδριο, με θέμα “Customer-first Insurance Tech led Growth leap”

Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω, για συμμετοχή με θέμα της επιλογής τους, η κυρία Θεανώ Τελωνιάτη, Property, Casualty, Marine Manager της AIG Europe S.A. Greece Branch, παρουσιάζει το άρθρο της με θέμα «Πόσο υπεύθυνοι είμαστε για τα προϊόντα που παράγουμε;»

Ο Ταμίας της Ένωσης μας κύριος Ανδρέας Πλυταριάς, αναλύει στο άρθρο του που ακολουθεί, την εξέλιξη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και συνδέει την πορεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, για ένα βιώσιμο μέλλον.

Με το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα των «ηλεκτρονικών βιβλίων» ασχολείται στη συνέχεια ο φοροτεχνικός μας σύμβουλος κ. Νίκος Λάμπρου.

“Πολλά και επίκαιρα τα θέματα που παρουσιάζονται στις 3 σελίδες που ακολουθούν «για να γνωρίζεις». Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή σας, είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της και τη βιωσιμότητά της!

Σας ευχόμαστε από καρδιάς, Καλή Ανάσταση και ένα Χαρούμενο και Λαμπρό Πάσχα  !

Παραμείνετε Ασφαλείς και μείνετε συντονισμένοι μαζί!” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.