back to top
14.9 C
Athens
Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025

Το Ε.Ε.Α. στηρίζει τις κινητοποιήσεις της 28ης Φεβρουαρίου για τα Τέμπη

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει τις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού στις 28 Φεβρουαρίου, την ημέρα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους νέοι.

Το αίτημα για απονομή δικαιοσύνης αλλά και για μία ουσιαστική ενίσχυση της ασφάλειας στις μετακινήσεις των πολιτών με τα μέσα μεταφοράς, είναι καθολικό και το Ε.Ε.Α. στέκεται δίπλα στην κοινωνία. 

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δηλώνει:

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που είναι προγραμματισμένες για τις 28 του μήνα, στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών. Η κοινωνία απαιτεί να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση αυτή και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας. Αλλά και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τη βελτίωση των μεταφορών ώστε να μη θρηνήσουμε άλλες ζωές. Είναι λογικό να υπάρχει και πίκρα και θυμός, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, καθώς στο μοιραίο τρένο θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς ή δικός μας άνθρωπος. Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα τις οικογένειες των θυμάτων που ζητούν απαντήσεις.

- Advertisement -

Καλώ τα σωματεία, τις επιτροπές του Ε.Ε.Α. αλλά και τα μέλη του επιμελητηρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 10 το πρωί της Παρασκευής για μία ευρεία συμμετοχή στη συγκέντρωση. Μία μεγάλη ειρηνική διαμαρτυρία μπορεί να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα». 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μνημόνιο Συνεργασίας Ε.Ε.Α. – Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενώνουν δυνάμεις για την προώθηση

Το Ε.Ε.Α. κοντά σε δομές και ιδρύματα και αυτά τα Χριστούγεννα

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, και φέτος τα Χριστούγεννα, στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης, της αγάπης και της στήριξης στον συνάνθρωπο.

ΕΕΑ: Δράσεις για τον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στο ακόλουθο βίντεο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ενημερώνει σχετικά με τις παρεμβάσεις - δράσεις του Ε.Ε.Α.

Άποψη για τις εκλογές του ΕΕΑ

Tο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών όλων των επαγγελματιών της ευρύτερης περιφέρειας των Αθηνών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ανοδος 5,3% στην παραγωγή ασφαλίστρων τον Ιανουάριο

Αυξημένη κατά 5,3% σε ετήσια βάση εμφανίζεται η ασφαλιστική παραγωγή τον Ιανουάριο, καθώς ανήλθε στα 499,26 εκατ. ευρώ

HDI Global: Τα ετήσια αποτελέσματα υπογραμμίζουν, διαχρονικά, την αξιοπιστία της

Η HDI Global SE, ανακοίνωσε θετικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2024, με ανάπτυξη τόσο στα έσοδα όσο και στα κέρδη. Κύριοι παράγοντες

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ποσοστό της αύξησης του κατώτατου μισθού το έχει ήδη «φάει» η ακρίβεια

Ανακοινώθηκε η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού και έχει ενδιαφέρον να δούμε τα πραγματικά νούμερα

Συνέντευξη Τύπου στο Ε.Ε.Α., εν όψει της συζήτησης στο ΣτΕ για το φορολογικό

Νέα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του Συμβουλίου της Επικρατείας την Παρασκευή 28/3 στις 9 το πρωί.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

“Η Εθνική Ασφαλιστική αλλάζει, τα καλύτερα έρχονται”

Με έναν εμπνευσμένο λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης, απευθύνθηκε στην λαμπρή βραδιά βραβεύσεων του εταιρικού δικτύου.

Κοινοπραξία αποκτά μια κορυφαία πλατφόρμα ασφαλίσεων ζωής

Ένα κονσόρτσιουμ που περιλαμβάνει τις Allianz, BlackRock και T&D Holdings θα αποκτήσει την ιδιοκτησία της Viridium Group (Viridium)

Τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την εβδομάδα 31/3 έως 4/4

Κατά την περίοδο 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, θα καταβληθούν 76.800.171 ευρώ σε 120.756 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων

Ανοδος 5,3% στην παραγωγή ασφαλίστρων τον Ιανουάριο

Αυξημένη κατά 5,3% σε ετήσια βάση εμφανίζεται η ασφαλιστική παραγωγή τον Ιανουάριο, καθώς ανήλθε στα 499,26 εκατ. ευρώ

Στην ψηφιακή εποχή, ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αναβαθμίζεται

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, όπου οι πληροφορίες είναι καταιγιστικές και προσβάσιμες με ένα κλικ και οι online συναλλαγές γίνονται ολοένα και πιο εύκολες