back to top
28.8 C
Athens
Σάββατο 7 Ιουνίου 2025

Run Greece ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2017: Η ERGO επιβραβεύει τους 20 νικητές

Το «εισιτήριο συμμετοχής» στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στον τελικό αγώνα δρόμου 3 χλμ. ERGO, την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παραδόθηκε από την ERGO Ασφαλιστική σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Οι 20 νικητές που διακρίθηκαν, από τους 4.000 σχεδόν δρομείς που συμμετείχαν στο Run Greece Αλεξανδρούπολης, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στον τελικό αγώνα δρόμου 3 χλμ. που διενεργείται για πρώτη χρονιά φέτος από την ERGO Ασφαλιστική την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα είναι οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά τοπικούς αγώνες Run Greece.

- Advertisement -

Ο Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO, παρέδωσε τα «εισιτήρια συμμετοχής» και τα «πακέτα» του προγράμματος φιλοξενίας στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

- Advertisement -

Μετά την παράδοση των εισιτηρίων συμμετοχής στον μεγάλο τελικό της Αθήνας ακολούθησε η Γιορτή των Εθελοντών του Run Greece. Όπως κάθε χρόνο, το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αναγνώρισαν την πολύτιμη συνεισφορά  των φορέων που στήριξαν τον αγώνα αλλά και των εθελοντών του Run Greece Αλεξανδρούπολης, βραβεύοντάς τους.

Τη διπλή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι εκλεκτοί εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ και των τοπικών αρχών κ.κ. Γιάννης Βαταμίδης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κυριακή Κερέμη, Δ/κτης της Τροχαίας, Αυγερινός Μεσηνέζης, Πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού, Χρήστος Γερακόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Όλγα Βρετοπούλου, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξ/πολης, Σταύρος Τζωίδης, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης, Ευθυμία Μπαρηγοριώτου, Δ/νουσα του ΚΙΧΝΕ Αλεξ/πολης, Γιάννης Βαβίας, Τομεάρχης Δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, Κότινος Ειρήναρχος Κεμανετζής, Αντιπρόεδρος του ΑΜΕΑ, Γιάννης Μπαρμπαγιάννης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης, Ελευθέριος Σταυρίδης, Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αλεξ/πολης, Κώστας Πατερόπουλος, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του RG Αλεξ/πολης και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ.

Ιδιαίτερη η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του ακοντισμού Κώστα Γκατσιούδη, ο οποίος έτρεξε μαζί με τα παιδιά στον αγώνα Run Greece Αλεξανδρούπολης και βραβεύθηκε ως εθελοντής.

Στο τέλος της τελετής, ο κ. Θεοδωρίδης, Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO, αφού συνεχάρη όλους τους νικητές δήλωσε: «Η ERGO, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιρειών), στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, τους Αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

»Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Στηρίζουμε τον Άνθρωπο σε κάθε του βήμα, σε κάθε προσωπικό Μαραθώνιο. Το δικό μας μήνυμα απλό: Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια & αγώνα».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ERGO Ασφαλιστική δίπλα στους νέους

Η ERGO Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας τη σημασία της επαγγελματικής εξέλιξης για τη νέα γενιά, συμμετείχε ενεργά στο 15ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

H ERGO Ασφαλιστική εξυπηρετεί 1 εκατ. πελάτες

Με κεντρικό μήνυμα “Η εμπιστοσύνη σας, δύναμη και δέσμευσή μας”, η ERGO Ασφαλιστική πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση των Δικτύων

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της ERGO για τα Δίκτυα Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών!

Με κεντρικό μήνυμα “Η εμπιστοσύνη σας, δύναμη και δέσμευσή μας”, η ERGO Ασφαλιστική πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση

H ERGO εξαγοράζει την Next Insurance αντί του ποσού των 2,6 δισ.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς η NEXT Insurance θα αποτελέσει μέρος της ERGO της κύριας ασφαλιστικής της Munich Re.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας, από χθες βλέπει μια άλλη εικόνα: Κουτσουπιές, γρεβιλέες και εκατοντάδες κατιφέδες πλέον κυριαρχούν και ομορφαίνουν...

Η Allianz επιβράβευσε τους Συνεργάτες της με τον Διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

Η Allianz διοργάνωσε και φέτος τον Διαγωνισμό Αυτοκινήτου «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο», θέλοντας να επιβραβεύσει τους Συνεργάτες

Επανεκλογή του Σπ. Μπαρκούζου, Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων της Syndea στο Δ.Σ. της AMICE

Ο κ. Σπύρος Μπαρκούζος, Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Syndea, επανεξελέγη ως μόνιμο μέλος, με τριετή θητεία έως το 2028 στο Δ.Σ. της AMICE

Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων NN Hellas: “A Symphony of Success – Ο Πελάτης δίνει το ρυθμό”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων της NN Hellas, την Δευτέρα 2 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας,...

Στη Θεσσαλονίκη 13/6 η ΓΣ της Interlife,  αλλαγές στο ΔΣ (;), στο 29% το δικαίωμα ψήφου του Ι. Βοτσαρίδη

 Tο υφιστάμενο ΔΣ εξελέγην από την ΓΣ Μετόχων στις 16 /6/ 2021 και η θητεία του διήρκησε μέχρι 16 Ιουνίου του έτους 2026

Η Allianz επιβράβευσε τους Συνεργάτες της με τον Διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

Η Allianz διοργάνωσε και φέτος τον Διαγωνισμό Αυτοκινήτου «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο», θέλοντας να επιβραβεύσει τους Συνεργάτες

Οι προτάσεις της ΕΑΕΕ για έναν πιο ασφαλή και σύγχρονο Κ.Ο.Κ.

Την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία για την αναμόρφωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) εκφράζει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Επανεκλογή του Σπ. Μπαρκούζου, Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων της Syndea στο Δ.Σ. της AMICE

Ο κ. Σπύρος Μπαρκούζος, Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Syndea, επανεξελέγη ως μόνιμο μέλος, με τριετή θητεία έως το 2028 στο Δ.Σ. της AMICE