back to top
24.9 C
Athens
Τρίτη 3 Ιουνίου 2025

Μια Σύγχρονη Προσέγγιση των Β2Β Πωλήσεων

Softweb Online Webinar την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 17:30.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας

- Advertisement -

Ο κ. Δήμας έχει προωθήσει δράσεις όπως το Elevate Greece για την υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων και το ThessINTEC, ένα έργο που  προβλέπει στη δημιουργία κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.  Παράλληλα, ο Υφυπουργός φιλοδοξεί να αναπτύξει ένα Κέντρο Καινοτομίας στον Πειραιά, το οποίο θα αποτελέσει μια κυψέλη καινοτομίας και τεχνολογικής εξέλιξης.

Κεντρικός εισηγητής του διαδικτυακού event είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Εμπορικός Διευθυντής της Softweb. Στόχος του να αναδείξει την αναγκαιότητα για ψηφιακό μετασχηματισμό των B2B πωλήσεων: “Η πανδημία του κορονοϊού έχει διαμορφώσει ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, στο οποίο οι επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης καλούνται να προσαρμοστούν για να καταφέρουν να επιζήσουν. Οι νέες τεχνολογικές τάσεις ήρθαν για να μείνουν και οφείλουμε να τις γνωρίσουμε και να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα, προκειμένου η αγορά να επιτύχει κερδοφορία και ανάπτυξη.”.

- Advertisement -

Το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Μια Προσέγγιση των B2B Πωλήσεων” που διοργανώνει η εταιρεία Softweb θα αποτελέσει αναμφισβήτητα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού και ήδη έχει προσεγγίσει εκατοντάδες αιτήσεις από επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών χονδρικής πώλησης.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο παρακάτω linkhttps://bit.ly/3iwwsbs

Σχετικές δημοσιεύσεις

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Δυναμική Πορεία στο Μέλλον με τη Δύναμη του Ομίλου Reale

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική πραγματοποίησε, σε κλίμα ενθουσιασμού και δημιουργικής συνεργασίας, το Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών της

Lufthansa: Πουλά στις ασφαλιστικές τις επιχειρήσεις

H γερμανική εταιρεία αερομεταφορών  Deutsche Lufthansa AG, βγάζει προς πώληση  την μεσιτική της Albatros, την ασφαλιστική επιχείρηση Delvag.

Η Interamerican τιμάει τους πρωταγωνιστές στις πωλήσεις το 2022!

Η Interamerican για μια χρονιά ακόμα τίμησε τα δίκτυα πωλήσεών της, επιβραβεύοντας τους πιο παραγωγικούς συνεργάτες της για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους το 2022

Νέες πρωτιές, νέο ταξίδι για τους συνεργάτες της MEGA BROKERS στη μαγευτική Κούβα

Η MEGA BROKERS με νέα της ανακοίνωση υπενθυμίζει στους συνεργάτες της πως άμεσα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός Πωλήσεων 2021-2022, με προορισμό την Κούβα, το στολίδι της Καραϊβικής. 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Ελενα Ερμείδου Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της,...

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων για φυσικές καταστροφές: Oλιστική προσέγγιση ζητούν οι ΜμΕ

Υποχρεωτική έγινε η ασφάλιση αυτοκινήτων και επιχειρήσεων με τζίρο άνω των 500.000 ευρώ από την 1η Ιουνίου 2025, για φυσικές καταστροφές

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Ελενα Ερμείδου Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ...

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Εθελοντική αιμοδοσία στο insurancemarket

Στις 12 Μαΐου, το insurancemarket διοργάνωσε την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φίλων και συγγενών

Δ. Νοδάρος, NN Hellas: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συμφωνία επιτυχίας… (οι μουσικοί και ο μαέστρος!)

Στα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η NN Hellas για ακόμη μια χρονιά αναφέρθηκε ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων

Φ. Μιχάλη: Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση με αξιοπιστία και με δύναμη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διεξήχθη την Δευτέρα το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΝΝ Ηellas.