Ξεχωριστή βραδιά για τους ανεξάρτητους συνεργάτες του ομίλου Generali

Με ιδιαίτερα επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για το νέο έτος των ανεξάρτητων συνεργατών του ομίλου Generali στη μαγευτική τοποθεσία του Club Baloux στη Γλυφάδα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 350 συνεργάτες της εταιρείας, πρωταγωνιστές της προσπάθειας της Generali για την ανάπτυξη μίας υγιούς, φερέγγυας και αξιόπιστης ασφαλιστικής αγοράς.

Ασφαλιστικοί πράκτορες και μεσίτες, είχαν την ευκαιρία, την Παρασκευή  4 Φεβρουαρίου, να ανταλλάξουν απόψεις για το παρόν και το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης, και όχι μόνο,  με χαλαρή διάθεση καθώς η θέα του Σαρωνικού Κόλπου, είχε καταλυτική επίδραση και αποφόρτισε τους πάντες από την ένταση μία κοπιαστικής εβδομάδας.

Καλωσορίζοντας τους επίλεκτους συνεργάτες της Generali ο διευθύνων σύμβουλος κ. Πάνος Δημητρίου τόνισε ότι η Generali επιμένει και θα επιμείνει και στο μέλλον να στηρίζει την ανάπτυξη της στο ανθρώπινο δυναμικό πωλήσεων. 

Οι ορίζοντες είναι ανοικτοί για τους επαγγελματίες διαμεσολαβητές καθώς η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη υπογράμμισε ο κ. Δημητρίου και συμπλήρωσε ότι στόχος της Generali, είναι η οργανική ανάπτυξη της με την πλήρη αξιοποίηση ενός δικτύου πωλήσεων με κριτήρια πρωτίστως ποιοτικά.

W. Abdo, Μ. Καρρά και Π. Δημητρίου«H φιλοσοφία της στρατηγικής του ομίλου επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των παραδοσιακών δικτύων πωλήσεων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος, που είναι η παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κ. Μαρία Καρρά, παίρνοντας το λόγο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στις ικανότητες των συνεργατών του Ομίλου, ενώ ο Νίκος Σακελαρίου, Διευθυντής Πωλήσεων, τόνισε με τη σειρά του, ότι στους δύσκολους καιρούς ξεχωρίζουν οι πιο ικανοί και οι πιο δυνατοί.

Ο όμιλος Generali έκλεισε το 2010 με συνολική παραγωγή ασφαλίστρων ύψους 155 εκατ. ευρώ, έναντι 147,5 εκατ. ευρώ το 2009, με τα ατομικά συμβόλαια ζωής να είναι αυξημένα J. Crocker, Π. Δημητρίου και Κ. Πετούνηκατά 17%, ενώ 8% αύξηση σημείωσε η παραγωγή του κλάδου των ομαδικών ασφαλίσεων. 

Στις γενικές ασφαλίσεις η παραγωγή αυξήθηκε κατά 6% με την παραγωγή του κλάδου αυτοκινήτου, ο οποίος αποτελεί μόλις το 20% του συνολικού χαρτοφυλακίου της εταιρείας να αυξάνεται κατά 2%. 

Τα κέρδη, διαμορφώθηκαν στο 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ το net combined ratio έφθασε το 95,7%.