MDRT: «Μάθετε από τους άριστους»!

Ένα ιστορικό γεγονός - χωρίς προηγούμενο για την Ευρώπη - έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Διεξήχθη με τεράστια επιτυχία το 1ο Πανευρωπαϊκό συνέδριο του διεθνούς οργανισμού MDRT από τις 2-4 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα Α. Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής. 

Το MDRT πλέον αγγίζει τις ζωές όλων και στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο! Στα 84 χρόνια ύπαρξης του οργανισμού δεν υπήρξε ποτέ κάτι ανάλογο στην Ευρώπη, που θα αναβάθμιζε το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου. Το μήνυμα του συνεδρίου ήταν «Μάθετε από τους άριστους»! 

Τουλάχιστον 1500 άριστοι επαγγελματίες ασφαλιστές από 30 χώρες ήταν παρόντες, με ταυτόχρονη μετάφραση σε 10 γλώσσες! Η μεγάλη συμμετοχή απέδειξε την θέληση των σοβαρών επαγγελματιών του χώρου, για υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Χορηγοί του συνεδρίου ήταν ασφαλιστικές εταιρείες. Platinum ήταν η Interamerican, Silver η Εθνική, Interasco και Metlife, Bronze η ING, ενώ χορηγοί επίσης ήταν η EFG-Eurolife και η International Life.

Οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συγκλονιστικές παρουσιάσεις από καταξιωμένους συναδέλφους τους ομιλητές από την Ευρώπη και την Αμερική. Μεταξύ άλλων τον Αμερικανό πρόεδρο του MDRT Κο J. Good και προηγούμενους προέδρους του οργανισμού Ph. Harriman και T. Gordon. Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του M. Fakharzadeh που σε ηλικία 89 ετών προσφέρει ακόμη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες του! Ιδιαίτερα εμψυχωτικοί επίσης ήταν η ιταλίδα καλλιτέχνης Simona Atzori και ο Νευροεπιστήμων-Φυσίατρος Κ. Μουρούτης.

Η ημερίδα διοργανώθηκε με την φροντίδα του Εκπροσώπου του Γραφείου MDRT Ευρώπης κ. Matteo Pederzoli και της προέδρου της επιτροπής του Συνεδρίου και του MDRT Ευρώπης κας Ρίτας Χριστοδουλάτου. Για την Ελλάδα τον οργανισμό εκπροσωπεί επί μια τριετία ως πρόεδρος, ο κ. Γιάννης Χατζάκης.