Πόσο θα κόστιζαν οι ζημιές στο σπίτι της ταινίας “Μόνος στο Σπίτι”;

Η πιο επική ταινία για τα Χριστούγεννα, που έχει την τιμητική της εδώ και χρόνια αυτές τις ημέρες, είναι το «Μόνος στο Σπίτι».

Στην ταινία που κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου 1990 πρωταγωνιστής είναι ο οκτάχρονος τότε  Μακόλεϊ Κάλκιν στον ρόλο του Κέβιν, ένα αγόρι που η οικογένειά του τον ξεχνά κατά λάθος μόνο στο σπίτι, όταν φεύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι. Ο Κέβιν, αρχικά, απολαμβάνει το γεγονός του να είναι μόνος στο σπίτι, αλλά σύντομα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τους διαρρήκτες επιστρατεύει την εφευρετικότητα του προκαλώντας όμως διάφορες καταστροφές στο σπίτι.

Η Ιστοσελίδα Mybuilder.com, που παρέχει υπηρεσίες επισκευών στα σπίτια, και ο επαγγελματίας  Carl Goulding ασχολήθηκαν με τις καταστροφές στο σπίτι που έγιναν τα γυρίσματα και έβγαλαν το κόστος της επισκευής τους.

Με σχεδιαγράμματα των  δύο ορόφων (γραφήματα) του σπιτιού και στους χώρους που προκλήθηκαν οι ζημιές υπολόγισε  ότι η αποκατάστασή τους θα ξεπερνούσε τα 10.000 ευρώ.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*