Νέα προϊόντα τον Απρίλιο από την Εθνική Ασφαλιστική

Νέα προϊόντα ετοιμάζει η Εθνική Ασφαλιστική τα οποία αναμένονται εντός του Απριλίου στην αγορά.

του Βάιου Κρόκου

Πρόκειται για υφιστάμενα προϊόντα πυρός, στα οποία έγιναν εκ βάθρων αλλαγές, για να υπάρξουν νέες καλύψεις και απαλείφθηκαν οι «γκρίζες περιοχές» για να γίνουν ακόμα πιο κατανοητά.

Ταυτόχρονα, η Εθνική Ασφαλιστική καινοτομεί, σχεδιάζοντας και αναβαθμίζοντας περαιτέρω την γκάμα του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.  Εχει υπογράψει συνεργασία στον τομέα του cyber risk και ετοιμάζεται να βγει στην αγορά με στοχευμένες καλύψεις.  Ολοκληρώνει την αναβάθμιση των όρων των συμβολαίων αστικής ευθύνης, σύντομα μέσα στο επόμενο διάστημα και παράλληλα σχεδιάζει συμβόλαια ασφάλισης ευθύνης Διευθυντών & Στελεχών, D&O, με στόχο την περαιτέρω διείσδυση στις μεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτό γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, ο κος Γεώργος Μακρής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης της Επιθεώρησης Χρ. Χρυσολόγου.

«Είμαι περήφανος για ότι είμαι μέλος της Εθνικής Ασφαλιστικής και ως Έλληνας φορολογούμενος για την στήριξη της εταιρείας και τις αποζημιώσεις στις φονικές πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι», σημείωσε κατά την ομιλία του.

Όπως τόνισε, τα στοιχεία για την συνεργασία με τους μεσίτες και τους πράκτορες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ στόχος είναι να επιτύχουμε ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα στο αποκλειστικό δίκτυο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Επιθεώρηση Χρυσολόγου: Το επιτυχημένο 2018 και το όραμα του 2019