Σεμινάριο του ΕΙΑΣ για τις «Ασφαλίσεις σκαφών αναψυχής»

Σεμινάριο με θέμα «Ασφαλίσεις σκαφών αναψυχής» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, 16:00-19:20, στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Η σχέση της χώρας μας με τη θάλασσα είναι γνωστή, πλούσια και διαχρονική. Αποτελεί παγκόσμια ναυτιλιακή δύναμη και κέντρο θαλάσσιου διαμετακομιστικού εμπορίου, ενώ οι ακτοπλοϊκές  συγκοινωνίες της είναι καίριας σημασίας και πολυσχιδείς. Ταυτοχρόνως, τις θάλασσές της διασχίζουν αμέτρητα σκάφη αναψυχής, επαγγελματικά και ιδιωτικής χρήσης, που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται με διαρκώς ταχύτερους ρυθμούς, μεταξύ των άλλων και λόγω της αισθητής αύξησης του τουριστικού ρεύματος των τελευταίων ετών.

Η ασφάλιση των σκαφών αναψυχής και της αστικής ευθύνης των ιδιοκτητών και πλοηγών τους είναι υποχρεωτική, κρίσιμη και μεγάλης σημασίας. Επομένως, πρέπει να αποτελεί σημαντικό ενδιαφέρον των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, αλλά και μέλημα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Αντιλαμβανόμαστε, επίσης, ότι η ασφαλιστέα ύλη είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να ενδιαφέρει τους παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς μας, αφού επιπροσθέτως εμπεριέχει το στοιχείο της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Το επίκαιρο σεμινάριο του ΕΙΑΣ, διάρκειας 8 εκπαιδευτικών ωρών, αναλύει λεπτομερώς την εν λόγω περιοχή ασφαλιστικού ενδιαφέροντος, παρουσιάζει εύληπτα το νομοθετικό πλαίσιο που τη διέπει, περιγράφει τυπικά και μη τυπικά προγράμματα ασφάλισης σκαφών αναψυχής, αναφέρεται συστηματικά στις παροχές και τις καλύψεις τους, στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και στα οφέλη υπέρ των ασφαλισμένων, ενώ παρέχει εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία πωλήσεών τους.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 50 ευρώ.

Παρέχεται δυνατότητα παρακολούθησης και σε περιβάλλον webinar. 

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο 2018_ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*