DAÈS: Στόχος η αύξηση μεριδίου αγοράς στις εξειδικευμένες ασφαλίσεις και το 2016

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση των στελεχών της, η DAÈS London Market Insurance Brokers κατόρθωσε το 2015 να αυξήσει σημαντικά το μερίδιό της στην τοποθέτηση ασφαλιστικών κινδύνων στην αγορά του Λονδίνου.

Βασικός στόχος της εταιρείας και για το 2016 είναι μια από τις ηγετικές θέσεις στην ασφαλιστική αγορά και συγκεκριμένα στην κάλυψη εξειδικευμένων κινδύνων όπως: αστικής ευθύνης, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ρύπανσης, έργων τέχνης, κοσμηματοπωλείων, ιδιωτικής περιουσίας, λιμανιών και μαρινών, ναυπηγείων και τεχνιτών μικρών σκαφών, πλοίων, σκαφών αναψυχής, αεροδρομίων-υδατοδρομίων, αεροσκαφών, ανάκλησης προϊόντων, ακύρωσης εκδηλώσεων, ζωικού και φυτικού κεφαλαίου, κλινικών μελετών.

Υπενθυμίζεται ότι η DAÈS είναι επίσημη εκπρόσωπος των Brokerslink στην Ελλάδα, ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων ασφαλιστικών brokers παγκοσμίων, και coverholder στους Lloyd’s όσον αφορά τις ασφαλίσεις έργων τέχνης. Επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση υπηρεσιών ISO 9001-2008 από τη βρετανική BM Trada, καθώς κι ένα από τα πλέον σύγχρονα συστήματα μηχανοργάνωσης (ERP) της SAP.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*