ΕΙΑΣ, Diploma, βιβλία, καπέλο αποφοίτησης

Το ΕΙΑΣ τιμά τους σπουδαστές του στην Ετήσια Τελετή Αποφοίτησης

Ειδική εκδήλωση για τους σπουδαστές που αποφοίτησαν από τα προγράμματα του 2015 θα πραγματοποιήσει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών στις 29 Ιανουαρίου. Ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός, που υλοποιεί από το 1987 επιμορφωτικά προγράμματα, που συμβάλλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση των στελεχών των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, θα τιμήσει τους σπουδαστές τους στην Ετήσια Τελετή Αποφοίτησης για τα εκπαιδευτικά προγράμματα:

– Executive Development in Insurance (EDI) 2015
– Mini MBA (σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
– Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εσωτερικών Ελεγκτών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το Πάντειο).

Στην εκδήλωση, που θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος & Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών κ. Ερρίκος Μοάτσος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και μέλος του ΔΣ του ΕΙΑΣ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.

 

Την ετήσια γιορτή αυτή του ΕΙΑΣ, που στηρίζουν χορηγικά οι ασφαλιστικές εταιρίες AIG, ALLIANZ, ΕΘΝΙΚΗ, AXA, INTERAMERICAN, INTERASCO, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς μας αλλά και πολλοί εισηγητές του Ινστιτούτου.

 

Πρόσκληση και αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης