Eθνική Ασφαλιστική: Σέβεται και υπολογίζει το δίκτυό συνεργατών της

Η Εθνική Ασφαλιστική υπολογίζει το δίκτυο της (agent ) αλλά και τους συνεργάτες της ως βασικούς πυλώνες ανάπτυξης , διαμηνύθηκε στην συνάντηση του Γενικού Διευθυντή Γ. Ζαφείρη την προηγούμενη εβδομάδα με εκπροσώπους των διαμεσολαβούντων.

Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια μίας ευρύτερης κίνησης ενημέρωσης και διαβεβαίωσης των διαμεσολαβούντων ότι δεν πρόκειται να τεθούν στο περιθώριο λόγω της πολυκαναλικής ανάπτυξης της εταιρείας και  επ’ αφορμή των ανησυχιών που δημιουργήθηκαν από την συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με ασφαλιστική πλατφόρμα διαδικτυακών πωλήσεων που δημιούργησε η Vodafone.  Στις συναντήσεις  παραβρέθηκαν οι κ.κ. Λελεδάκης, Πρόεδρος του ΠΣΑΣ, Γ. Καραβίας, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, Αλ. Ραφαηλίδη, Πρόεδρος ΠΟΑΔ.

Την κ. Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρο της ΕΕΑΕ αντικατέστησε η κ. Νικολαΐδου Όλγα. Ο κ. Γ. Ζαφείρης ανέφερε ότι στον κλάδο συμβαίνει αυτό που συμβαίνει και με τις έντυπες εφημερίδες που παράλληλα προωθούν και τις ιστοσελίδες τους. Παράλληλα, με τις κλασικές μεθόδους υπάρχουν και εναλλακτικές πωλήσεις.  Βασικός στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να προωθήσει τα προιόντα ισόρροπα απ’ όλα τα δίκτυα , δίνοντας έμφαση κυρίως στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αλλά και στην ικανοποίηση των συνεργατών διαμεσολαβούντων.  Το γεγονός ότι οι ιντερνετικές πωλήσεις γίνονται με μηδενικές ή ελάχιστες προμήθειες έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους διαμεσολαβούντες που βλέπουν ότι συρρικνώνονται σταδιακά οι πωλήσεις τους.  Ωστόσο αυτό που υποστηρίζουν όλοι είναι ότι οι διαμεσολαβούντες και το δίκτυο (agency) προσφέρουν πιο ποιοτικές υπηρεσίες από το απρόσωπο ιντερνετ και στέκονται δίπλα στον πελάτη όταν αυτός χρειάζεται την βοήθειά τους.

Μετά τη συνάντηση και τις διευκρινίσεις, οι πρόεδροι συμφώνησαν ότι η έγκαιρη ενημέρωσηείναι για το καλό όλων και ότι θα πρέπει να γίνεται πριν οποιαδήποτε δημοσίευση σχετικών με πωλήσεις ανακοινώσεων.  Ενημέρωση  έγινε και με τον σύλλογο πρακτόρων ΣΠΑΤΕ Ν. Αττικής στις οποίες παρευρέθηκε  ο Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων Μεσιτών και Πρακτόρων.