Ξεκίνησε το 6o Pharma & Health Conference – Παρακουθείστε το το ζωντανά

Μόλις ξεκίνησαν οι εργασίες του Pharma & Health Conference 2015, που διοργανώνει στο Divani Caravel, η ETHOS EVENTS, το περιοδικό Pharma & Health Business και το portal virus.com.gr, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Στο φετινό Συνέδριο όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τον τομέα της υγείας θα τεθούν σε ανοιχτό και δημόσιο διάλογο, παρουσία 400 και πλέον ατόμων –ακαδημαϊκών, ειδικών επιστημόνων, εκπροσώπων θεσμικών οργάνων, ιατρικών συντακτών, στελεχών της αγοράς υγείας και φυσικά εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας. Στόχος του Pharma & Health Conference 2015 είναι να γίνει ένα κρίσιμο βήμα, ώστε επιτέλους η χώρα να αποκτήσει ένα στρατηγικό σχέδιο για την υγεία των Ελλήνων.

Παρακολουθείστε τις εργασίες, μέσω live streaming

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ομιλία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου. Ακόμη, η ομιλία του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρη Κοντού, του Προέδρου του Δ.Σ & Διευθύνοντα Συμβούλου της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., Δρ. Αναστάσιου Τάγαρη, καθώς επίσης και οι ομιλίες των Riccardo Canevari, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Novartis Hellas, Νίκου Πολύζου, Καθηγητή Διοίκησης & Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Παν/μίου Θράκης, Νίκου Κωστάρα, Γενικού Διευθυντή της IMS Health Hellas και Νίκου Σαχίνη, Εμπορικού Διευθυντή της Retail@Link.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα

Το συνέδριο, θα επιχειρήσει να αναλύσει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης οι οποίες επικεντρώνονται στην ηλεκτρονική διασύνδεση των δομών υγείας για τον περιορισμό της σπατάλης, στην ενεργοποίηση της επιτροπής διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ για την αποζημίωση φαρμάκων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με βάση την θεραπευτική αξία, στη συμμετοχή των ασφαλισμένων στη φαρμακευτική δαπάνη με βάση κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια, στην αναδιοργάνωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με άξονα τον γενικό, οικογενειακό γιατρό και αξιοποίηση των γιατρών του ΠΕΔΥ, στις συμβάσεις με τους ιδιώτες παρόχους και στην καθιέρωση κλειστού προϋπολογισμού για τα λεγόμενα φάρμακα υψηλού κόστους.

Στο πλαίσιο αυτό, το Pharma & Health Conference 2015 περιλαμβάνει 4 στρογγυλά τραπέζια με την εξής θεματολογία

Βιωσιμότητα συστήματος υγείας: Υπάρχει λύση στο γόρδιο δεσμό;
Φάρμακο: Ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες στη χάραξη εθνικής πολιτικής;
Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: Εφικτός στόχος ή απατηλό όνειρο;
Σύστημα Taxis στην Υγεία: Τι θα προσφέρει;
Για τα σχόλιά σας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, χρησιμοποιήστε το hashtag #pharma6

Για περισσότερες πληροφορίες: pharma.ethosevents.eu

 

Πηγή: virus.com.gr