Σε προϊοντική αντεπίθεση περνά η ΕΘΝΙΚΗ

[starbox]

Ένα μεγάλο πρότζεκτ ανάπτυξης της Εθνικής Ασφαλιστικής βάζει σε εφαρμογή μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, η διοίκηση της εταιρείας η οποία παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση της επιθεώρησης του κ. Χρήστου Χρυσολόγου και απέστειλε σε περισσότερους από 200 παρευρισκόμενους μηνύματα βεβαιότητας, για το μέλλον της εταιρείας και την δυναμική που θα αναπτύξει.

ΠΡΟΤΖΕΚΤ

Προγράμματα νοσοκομειακά που θα διαφέρουν κατά πολύ των υφιστάμενων, συνεργασίες με ομάδες πολιτών, επιχειρήσεων, προϊόντα unit linked, προϊόντα «περιουσίας», αλλά και ειδικές τεχνολογικές εφαρμογές που θα διευκολύνουν την ζωή του ασφαλιστή περιλαμβάνονται στο ήδη οργανωμένο σχέδιο της διοίκησης όπως ακροθιγώς αποτυπώθηκε από την διοίκηση και τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας στους χαιρετισμούς που απηύθυναν στους παρευρισκόμενους ασφαλιστές. Αφού ο κ. Χρυσολόγου χαιρέτισε την ομάδα του, και εστίασε στην σημαντική τους εργασία τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε στήριξη πελατών που χρειάστηκε να αποζημιωθούν συνόψισε στα εξής: η Επιθεώρησή του αύξησε το χαρτοφυλάκιό της κατά 10%, έδωσε αποζημίωση ΖΩΗΣ 4.386.90 ευρώ, αποζημίωση αυτοκίνητου 907.549 ευρώ. Και αποζημιώσεις λόγω λήξης συμβολαίων 1 εκατομμύριο 800 χιλιάδες ευρώ. «Η αποζημίωση είναι η πεμπτουσία της δουλειάς μας και επιβεβαιώνει και τον ρόλο μας και την ΕΘΝΙΚΗ» είπε ο κ. Χρυσολόγου ευχαριστώντας δημοσίως τους συνεργάτες του.

ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠO ΣΠΥΡΟ ΜΑΥΡΟΓΑΛΟ

Ο διευθύνων σύμβουλος κ Σπύρος Μαυρόγαλος με βεβαιότητα αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που έφερε η Εθνική κατά το 2014 εξήρε το πνεύμα ομαδικότητας που αποπνέει η επιθεώρηση του κ. Χρυσολόγου. Απευθυνόμενος στο ασφαλιστικό κοινό είπε ευκρινώς ότι η εταιρεία στηρίζει τους ανθρώπους της, και στηρίζει την πρόοδο της ΕΘΝΙΚΗΣ μέσα από στοχευμένες ενέργειες προκειμένου να απολάβει ο έλληνας πολίτης την ασφάλεια και την ποιότητα που φέρουν το όνομα και τα προϊόντα της εταιρείας. «Έχουμε εφόδια, και αποκτούμε και ακόμα περισσότερα ώστε να προσεγγίσουμε τους πολίτες, να τους δώσουμε ότι χρειάζονται για να πιο ασφαλείς» είπε ο κ. Μαυρόγαλος.

Στην ίδια κατεύθυνση και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιωτόπουλος έδωσε στίγμα αισιοδοξίας για το μέλλον. Ακολούθως ο κύριος Γ. Ζαφείρης, έκανε λόγο για επερχόμενη «επανάσταση» με το ηλεκτρονικό σύστημα που θα στηρίζει το έργο των ασφαλιστών και όποια στιγμή θα μπορούν να γνωρίζουν οτιδήποτε χρειάζονται. Επίσης αναφέρθηκε και στα νέα προϊόντα που θα αποτελέσουν την αιχμή για μια πολύ μεγαλύτερη άνοδο της εταιρείας μέσα στο 2015.

Στη συνέχεια ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς σε τεχνοκρατική προσέγγιση τόνισε πώς η Εθνική βρίσκεται στην κορυφή, (σσ κατά πληροφορίες στο 19%) το περιθώριο φερεγγυότητας της βρίσκεται στο 600% υπερβαίνοντας δηλαδή κατά πολύ καθοριζόμενου από το νόμο, τα κέρδη της διαμορφώνονται σε τριψήφιο αριθμό ενώ οι αποζημιώσεις που έδωσε το περασμένο έτος ανήλθαν σε περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, είπε ο κ. Κωνσταντάς, πώς το 2015 λόγω των αλλαγών που επιφέρει η εφαρμογή της οδηγίας solvency, είναι έτος σταθμός για την αγορά και η ΕΘΝΙΚΗ θα προχωρήσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*