Ιnterasco A.E.Γ.Α.: Νέα «Υπηρεσία Τηλεϊατρικής – Doctor 4U» στα Προγράμματα Υγείας

Η Interasco πιστή στη δέσμευσή της για παροχές υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου, ανακοίνωσε εχθές 3/9/2024 την κυκλοφορία του νέου ασφαλιστικού προϊόντος Τηλεϊατρικής με την ονομασία «Doctor 4U» η οποία αποτελεί παράδειγμα εξέλιξης στον τομέα της υγείας, με σεβασμό προς τον συνεργάτη και τον τελικό καταναλωτή. Τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας Υπηρεσίας Τηλεϊατρικής – Doctor 4U είναι τα παρακάτω:

Oι ασφαλισμένοι πελάτες έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε ιατρούς όπως (Παθολόγο, Γυναικολόγο, Παιδίατρο, Ψυχολόγο, Διατροφολόγο).

Οι ιατροί είναι διαθέσιμοι να συζητήσουν με τον ασφαλισμένο οποιαδήποτε θέμα υγείας τον απασχολεί ή να επιλύσουν τυχόν απορίες του.

Παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω βιντεοκλήσης ή απλής τηλεφωνικής επικοινωνίας οπουδήποτε παραστεί ανάγκη για τον ασφαλισμένο.

Η συγκεκριμένη Υπηρεσία Doctor 4U παρέχεται σε συνεργασία με την Teladoc Health.

Οι ασφαλισμένοι πελάτες δεν έχουν παρά να συνδεθούν στο Customer Portal της Interasco https://customer.interasco.gr/ για να αποκτήσουν πρόσβαση γρήγορα και απλά στον νέο κόσμο της Τηλεϊατρικής.

Σχολιάζοντας την προαναφερόμενη υπηρεσία ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco A.E.Γ.Α. κ. Κάρολος Σαΐας δήλωσε ότι:
« η Εταιρεία μας συνεχίζει να αναζητά τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και να πραγματοποιεί τις υποσχέσεις που δίνει στο δίκτυο συνεργατών της, προσφέροντας εκσυγχρονισμένες και άκρως ανταγωνιστικές υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν τον καταναλωτή αναβαθμίζοντας την ποιότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των Νοσοκομειακών μας Προγραμμάτων.»