KODAK Digital Still Camera

Κοπή πίτας για τους ανθρώπους της INTERASCO – Κ.Σαΐας: Οι στόχοι για το 2024

Σε μια ευχάριστη, φιλική και ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/02/2024 στα Κεντρικά Γραφεία της Interasco, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2023, αφιερωμένη στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαΐας, ο Νομικός Σύμβουλος & μέλος Δ.Σ. κ. Δημήτριος Γαλάνης καθώς και εξέχοντα μέλη από τη μητρική εταιρεία Ηarel,  οι κ.κ. Υair Hamburger, Chairman Harel Group, Michel Siboni, Director Harel Group, & Adam Polachek, Deputy CEO Harel Insurance.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαΐας, αφού απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό επισήμανε ότι:

 «Το 2023 η Ιnterasco συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία. Με θετικό πρόσημο στην αύξηση της παραγωγής μας και με έναν υψηλό αριθμό πελατών που φτάνει τους 100.000 πελάτες,  στοχεύουμε για το 2024 αλλά και για τα επόμενα έτη στη δημιουργία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και στην τοποθέτησή μας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ως μια απόλυτα ανθρώπινη και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία.

Έχουμε την υποστήριξη της Harel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας, με πάνω από 5 εκατομμύρια πελάτες και μια ετήσια παραγωγή που ξεπερνάει τα 9,98 δις ευρώ & AUM 101,7 δις ευρώ».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του το ανθρώπινο δυναμικό της Interasco για τον επαγγελματισμό και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τους ως προς τους ασφαλισμένους πελάτες και το δίκτυο συνεργατών της Interasco.    

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον χαιρετισμό και τις ευχές του κ. Yair Hamburger, ο οποίος  αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου Harel και την πολυετή ανοδική πορεία της εταιρείας στην Ασφαλιστική Βιομηχανία. Εν συνεχεία, συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό της Interasco για την πρόοδο & και την ανοδική πορεία της Interasco στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία.  

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας αναδεικνύοντας τον «τυχερό της χρονιάς» και η γιορτή έκλεισε με πολλά χαμόγελα & αισιοδοξία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*