Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Β. Ελλάδα

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, παρουσία 100 και πλέον συνεργατών Β. Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κάρολος Σαΐας Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α.  ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, η κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων, η κα Κωνσταντίνα Σταματοπούλου – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών – η κα Νατάσσα Αισώπου – Υποδιευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων, καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος ΠαρτάληςΔιευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική βιομηχανία στην Ελλάδα, με τη βελτίωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα πολίτη, την ανερχόμενη τάση υιοθέτησης κριτηρίων ESG καθώς και την Τεχνολογία η οποία αποτελεί κρίσιμο παράγοντα ανταγωνιστικότητας για τις επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά ανάφερε: 

«Η Interasco είναι προετοιμασμένη για τις μελλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες, έχοντας  την αμέριστη συμπαράσταση του μετόχου μας, του ομίλου Harel,  τη στήριξη των συνεργατών της και το όραμα να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη μέρα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Το 2022 για την Interasco ήταν μια εξαιρετική χρονιά.

    • Είχαμε  μια αύξηση της τάξεως του 14,7%, 
    • Φτάσαμε  σχεδόν τους 100.000 πελάτες και  ένα δίκτυο διανομής που αγγίζει τους 1.000 συνεργάτες πανελλαδικά 

Το πρώτο 5μηνο του 2023 η παραγωγή μας τρέχει με μια αύξηση της τάξεως του 20,2% ενώ 

Ο δείκτης φερεγγυότητας με 31.3.2023 ανέρχεται στο 165,2%

Στην Interasco,  πιστεύουμε πως η ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας και η εφαρμογή της στην ασφαλιστική αγορά είναι βασικός παράγοντας ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. 

Δεν θεωρούμε πώς η τεχνολογία και η ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι αλληλοαποκλειόμενες. Πιστεύουμε σ’ ένα υβριδικό μοντέλο που προσφέρει στους πελάτες ταυτόχρονα, την καλύτερη ψηφιακή και ανθρώπινη αλληλεπίδραση. 

Δέσμευσή μας, προς όλους τους συνεργάτες μας,  είναι ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξελισσόμαστε διαρκώς, να παρέχουμε προτάσεις & λύσεις οι οποίες θα ενισχύουν το τόσο σημαντικό έργο σας και να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.»

Εν συνεχεία, διαδεχόμενος στο βήμα ο κ. Κωνσταντίνος ΑρβανίτηςΔιευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interasco ΑΕΓΑ, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξη και αφοσίωσή τους προς την εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια παρουσίασε το νέο Corporate Video της εταιρείας και επιπλέον τόνισε:

«Στόχος μας, ήταν και θα εξακολουθεί να είναι, η δημιουργία καινοτόμων και άκρως ανταγωνιστικών προϊόντων καθώς και η παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και όλους τους ασφαλισμένους πελάτες μας.

Η Interasco στηρίζεται σ΄ένα ισχυρό πλαίσιο αξιών με επίκεντρο την ελευθερία στην επιλογή των λύσεων για πληρέστερη κάλυψη των ασφαλισμένων μας τόσο ως προς τις ανάγκες τους όσο και ως προς τις οικονομικές τους δυνατότητες αλλά και στην εμπιστοσύνη η οποία παράγεται από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών που μόνον η επαγγελματική ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι σε θέση να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή.»

Μετά το τέλος των ομιλιών, η εκπαιδευτική ημερίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση των Προγραμμάτων Κλάδου Υγείας  «CARE 4U & CARE 4FAMILY» της Interasco και με εισηγήτρια την κα Αννη ΒασιλιάγκουΔιευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων.

Ακολούθησε η παρουσίαση των νέων Προγραμμάτων Κατοικιών «CARE 4 HOME», με εισηγήτρια την κα Κωνσταντίνα Σταματοπούλου – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των Προγραμμάτων Κλάδου Αυτοκινήτων από την κα Νατάσσα ΑισώπουΥποδιευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων.

Η εκπαιδευτική συνάντηση ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και άριστη διάθεση, αφού οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τα υφιστάμενα προϊόντα της εταιρείας, να ενημερωθούν για τα νέα αλλά και να απαντηθούν τυχόν ερωτήματα και απορίες τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*