Κάρολος Σαΐας: Το πρώτο 5μηνο του 2023 η παραγωγή μας “τρέχει”

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, παρουσία 100 και πλέον συνεργατών Β. Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco Α.Ε.Γ.Α, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Κάρολος Σαΐας Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α.  ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, η κα Αννη Βασιλιάγκου – Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων, η κα Κωνσταντίνα Σταματοπούλου – Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών – η κα Νατάσσα Αισώπου – Υποδιευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων, καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος ΠαρτάληςΔιευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική βιομηχανία στην Ελλάδα, με τη βελτίωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα πολίτη, την ανερχόμενη τάση υιοθέτησης κριτηρίων ESG καθώς και την Τεχνολογία η οποία αποτελεί κρίσιμο παράγοντα ανταγωνιστικότητας για τις επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά ανάφερε:

«Η Interasco είναι προετοιμασμένη για τις μελλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες, έχοντας  την αμέριστη συμπαράσταση του μετόχου μας, του ομίλου Harel,  τη στήριξη των συνεργατών της και το όραμα να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη μέρα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Το 2022 για την Interasco ήταν μια εξαιρετική χρονιά.

  • Είχαμε  μια αύξηση της τάξεως του 14,7%, 
  • Φτάσαμε  σχεδόν τους 100.000 πελάτες και  ένα δίκτυο διανομής που αγγίζει τους 1.000 συνεργάτες πανελλαδικά 

Το πρώτο 5μηνο του 2023 η παραγωγή μας τρέχει με μια αύξηση της τάξεως του 20,2% ενώ 

Ο δείκτης φερεγγυότητας με 31.3.2023 ανέρχεται στο 165,2%

Στην Interasco,  πιστεύουμε πως η ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας και η εφαρμογή της στην ασφαλιστική αγορά είναι βασικός παράγοντας ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. 

Δεν θεωρούμε πώς η τεχνολογία και η ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι αλληλοαποκλειόμενες. Πιστεύουμε σ’ ένα υβριδικό μοντέλο που προσφέρει στους πελάτες ταυτόχρονα, την καλύτερη ψηφιακή και ανθρώπινη αλληλεπίδραση. 

Δέσμευσή μας, προς όλους τους συνεργάτες μας,  είναι ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξελισσόμαστε διαρκώς, να παρέχουμε προτάσεις & λύσεις οι οποίες θα ενισχύουν το τόσο σημαντικό έργο σας και να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*