Συνεργασία ΠΟΑΔ με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα πλαίσια των δράσεων της είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας Ε.ΚΕ.Α στην δημιουργία μιας Πανελλαδικής πλατφόρμας αιμοδοτών ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες των μελών της και των πρώτων βαθμού συγγενών τους .

Η αγωνία του Δ.Σ της ΠΟΑΔ είναι να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στα Πρωτοβάθμια Σωματεία της με κάθε τρόπο ως αρωγός στο έργο τους και στην ζωή τους . Αυτή η ανάγκη μας έκανε να προβούμε στην λήψη της απόφασης να ζητήσουμε απο το Ε.ΚΕ.Α να συνεργαστεί μαζί μας ώστε κάθε μέλος μας να έχει το δικαίωμα να λαμβάνει την πολύτιμη αυτή παροχή όταν προκύψει ανάγκη , τόσο προσωπική όσο και των μελών της οικογένειας του .

Πιστεύουμε ότι τα μέλη μας πανελλαδικά θα στηρίξουν αυτό το εγχείρημα της ΠΟΑΔ με σκοπό την αδιαμφισβήτητα αυτή πολύτιμη  παροχή η οποία ούτε αγοράζεται ούτε πουλιέται αλλά είναι απαραίτητη για την επιβίωση όλων μας σε κρίσιμες στιγμές.

Πολύ σύντομα θα δοθούν οι οδηγίες και οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται τα μέλη μας για την ενεργοποίηση τους στην προσπάθεια αυτή.

Το επαναλαμβανόμενο μήνυμα της ΠΟΑΔ είναι ένα στηρίξτε τα Σωματεία σας .