Ένα μήνυμα από την ΠΟΑΔ

Το δικό της μήνυμα, με αφορμή την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, που γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου αποστέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Το μήνυμα της ΠΟΑΔ:

“Κάθε χρόνο από το 2004 γιορτάζεται με πρωτοβουλία της Ε.Α.Ε.Ε η Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, ενός θεσμού που αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ευημερίας για χιλιάδες εμπλεκόμενους στην διαμεσολάβηση.

Σήμερα παρά ποτέ ο θεσμός αυτός αποτελεί κρίκο της Ελληνικής κοινωνίας και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές είναι ο συνδετικός εκείνος ιστός που αδιαφιλονίκητα μπορεί να γιορτάζει την σύνθεση αυτή η οποία παράγει έργο και υπεραξία στην Ελληνική υγιή  παραγωγική μηχανή .  

Ο Έλληνας Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής  , ο γνωστός σε όλους “ ασφαλιστής “ πέρα από τις τυπικές ονοματολογίες του νόμου που μας διαχωρίζει σε ασφαλιστικούς πράκτορες ,μεσίτες και συντονιστές ασφαλίσεων , αδιαμφισβήτητα αποτελεί μέρος της Ελληνικής οικογένειας των Ελλήνων καταναλωτών οι οποίοι στην πλειοψηφία τους τον επιλέγουν ως έναν  Σύμβουλο για τις προσωπικές τους και τις οικογενειακές τους ανάγκες στον τομέα που εξειδικεύεται .  

Αυτόν τον ρόλο του καταλύτη ανάμεσα στην παραγωγική μηχανή των Ασφαλιστικών Εταιρειών και των Ελλήνων πολιτών δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας.  

Θα επιμένουμε να παράγουμε πολιτισμό και υπεραξία σε έναν θεσμό που έχει  και  παρελθόν ,και παρόν, και μέλλον  λαμπρό.  

Τέλος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών-ΠΟΑΔ-  γιορτάζοντας εφέτος και σημειολογικά την 11η Νοεμβρίου – τα 40 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική Κοινωνία εύχεται όλα όσα αποτελούν συμπληγάδες για την ανάπτυξη του κλάδου μας να γίνουν ούριοι άνεμοι”.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*