Η Generali στηρίζει τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Με τη συμμετοχή 400 περίπου συνεργαζόμενων πρακτόρων και μεσιτών ασφαλίσεων πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Generali Hellas στον καλαίσθητο χώρο του Πύργου Πετρέζα στο Πικέρμι.

Καλωσορίζοντας τους παριστάμενους, ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Νίκος Σακελλαρίου, σημείωσε ότι και το 2011 η Generali στάθηκε δίπλα στους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις μίας δύσκολης χρονιάς.

Η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κ. Μαρία Καρρά, σημείωσε ότι η Generali προχωρά σταθερά και δημιουργικά μπροστά και ατενίζει αισιόδοξα τη νέα χρονιά με όπλο τη διεθνή τεχνογνωσία του Ομίλου.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Πάνος Δημητρίου, ο οποίος στην ολιγόλεπτη ομιλία του εστίασε στο ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων, για την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας ασφαλιστικών λύσεων.

Η Generali υπογράμμισε ο κ. Δημητρίου, συνεχίζει να πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου δικτύου πωλήσεων, στους ασφαλιστικούς συμβούλους πράκτορες και μεσίτες ασφαλειών.

«Μόνο ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί μακροπρόθεσμα να συμβάλλει στην μεγέθυνση της ασφαλιστικής αγοράς» είπε ο κ. Δημητρίου και πρόσθεσε ότι «η Generali επιζητεί την περαιτέρω ανάπτυξη της μέσα από την ανάπτυξη όλης της αγοράς», καθώς πιστεύει στο μέλλον του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και στο μέλλον του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Ο κ. Δημητρίου, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι «η Generali θα βρίσκεται πάντα εδώ όπως τα τελευταία 125 χρόνια, στηρίζοντας με την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της τον Έλληνα ασφαλιστή και τον Έλληνα ασφαλισμένο, προσφέροντας τη σιγουριά που όλοι έχουν ανάγκη σε ένα αβέβαιο και γεμάτο προκλήσεις κόσμο».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίττας όπου το φλουρί κέρδισαν η κυρία Ε. Μαρτέν και οι κ.κ. Κ. Σιωπηρός και Π. Χαϊκάλης.