Ένα βίντεο για την σύγχρονη εφαρμογή ERGO forMe

Πρόσβαση μ’ ένα κλικ μπορούν να έχουν οι ασφαλισμένοι της ERGO για ζητήματα που τους αφορούν γύρω από την ασφάλιση τους, με ψηφιακές υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη!

“Η Εταιρεία παρουσιάζει μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία τα τελευταία χρόνια και τώρα πλέον αναπτύσσει τη στρατηγική της για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της και την ενδυνάμωση της πελατοκεντρικότητας, έχοντας ως στόχο την παροχή μιας νέας εμπειρίας φροντίδας και εξυπηρέτησης στους πελάτες και συνεργάτες της”, σημείωνε πρόσφατα ο Διευθυντής του Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ERGO κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης, με αφορμή τη δημιουργία του ERGO forMe.

Η εφαρμογή ERGO forMe, μέσα από ένα σύγχρονο και παράλληλα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, είναι προσβάσιμη από οποιασδήποτε συσκευή, σταθερό ή φορητό υπολογιστή, tablet, καθώς και Smartphone με λειτουργικό Android ή iOS, μέσω των υπηρεσιών Google Play και App Store αντίστοιχα. Οι ασφαλισμένοι, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αποκτούν πρόσβαση στο ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο τους 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

Δείτε το βίντεο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*