Η ERGO Ασφαλιστική ξεκίνησε νέα διαφημιστική καμπάνια (video)

Η ERGO παρά τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε, βρίσκεται στον επικοινωνιακό «αέρα» με μία νέα διαφημιστική καμπάνια, με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της εικόνας της εταιρείας στην Ελλάδα.

Αυτήν την περίοδο, που η έννοια της υπευθυνότητας αλλά και της ευθύνης είναι, ίσως περισσότερο από ποτέ, επίκαιρη και αναγκαία, η ERGO, μια ήρεμη και σταθερή δύναμη με ανθρώπινο χαρακτήρα, μέσα από τη νέα τηλεοπτική διαφήμισή της, εστιάζει σε αυτές, τις εντοπίζει μέσα στην καθημερινότητά μας και τις αναδεικνύει. Μέσα από αυτήν την οπτική, η υπευθυνότητα δεν εμφανίζεται ως ένα επιτακτικό ζητούμενο, αλλά ως ένα σημαντικό και ελπιδοφόρο δεδομένο στη ζωή όλων μας.

Στον πυρήνα της νέας επικοινωνίας της ERGO, βρίσκονται όλοι εκείνοι που καθημερινά επιδεικνύουν και αποδεικνύουν υπευθυνότητα, φροντίζοντας όσα έχουν αξία και είναι σημαντικά για τη ζωή τους. H ERGO από την πλευρά της, με το κύρος μιας πολυεθνικής ασφαλιστικής δύναμης και από την ηγετική θέση που κατέχει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει την επαγγελματική ευθύνη που της αναλογεί. Αυτή η ευθύνη είναι που της επιβάλλει, χρόνια τώρα, να προστατεύει σταθερά κάθε στιγμή, όλα όσα οι συνάνθρωποί μας με υπευθυνότητα φροντίζουν κάθε μέρα. Αυτό είναι το δικό της Έργο Ευθύνης.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: “Μετά την τελευταία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας με τίτλο «Ανθρώπων Έργα» και τη σειρά ντοκιμαντέρ “Ένα έργο μια ιστορία” όπου συστήσαμε στο κοινό την ERGO, ως μια εταιρεία που  αντιλαμβάνεται, κατανοεί και υποστηρίζει το έργο των ασφαλισμένων της, τώρα με τη νέα μας καμπάνια φιλοδοξούμε να προβάλλουμε το δικό μας έργο ευθύνης: να προσφέρουμε δηλαδή ασφάλεια και προστασία όπως ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στην  Ευρώπη, μπορεί να εγγυηθεί.”

Η καμπάνια ξεκίνησε στα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και προβάλλεται ήδη στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube (ERGO Hellas), καθώς και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*