Οι «κορυφαίοι» ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali

Τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους τίμησε η Generali την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου σε μία ζεστή και επιβλητική εκδήλωση με φόντο τα ήρεμα νερά του Σαρωνικού Κόλπου.

Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali, εργαζόμενοι τα δυο τελευταία χρόνια σε συνθήκες δύσκολες για το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις γεγονός που αποτυπώνεται όχι μόνο στα αυξημένα μερίδια αγοράς αλλά κυρίως στα θετικά τεχνικά αποτελέσματα του Ομίλου.

O όμιλος Generali πιστεύει στο agency system, πιστεύει στην ανθρώπινη επαφή. Ιδιαίτερα σε αυτές τις σύνθετες και γεμάτες προκλήσεις εποχές ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος είναι αυτό που μπορεί να πείσει τον καταναλωτή για την χρησιμότητα του αγαθού της ασφάλισης, τόνισε στην ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Πάνος Δημητρίου.

Η Generali συνέχισε ο κ. Δημητρίου, ήταν εδώ χθες και θα είναι εδώ και αύριο. Γιατί η Generali κάνει ασφάλειες και  εγγυάται συντάξεις που θα δοθούν μετά από 30 χρόνια, εγγυάται το μέλλον του ασφαλισμένου. Γι΄ αυτό έχει πάνω από 120 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Θέλει την ίδια αντίληψη να έχουν και οι συνεργάτες της.

Όσοι σχεδιάζουν για μέλλον τους μπορούν να είναι με την Generali, θέλουμε να είναι μαζί μας, υπογράμμισε ο κ. Δημητρίου και κάλεσε τους παρευρισκόμενους ασφαλιστικούς συμβούλους να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και επαγγελματισμό τις προσπάθειες τους, πείθοντας τους καταναλωτές ότι η ασφάλιση δεν είναι κόστος αλλά εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον.

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο διευθυντής Πωλήσεων κ. Νίκος Σακελλαρίου και ο διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency Ζωής Δημήτρης Μελεξόπουλος.

Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε νέες τεχνικές πωλήσεων με σημαντικούς εκπροσώπους του MDRT. Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι κ.κ. Matteo Pederzoli – Regional Director MDRT Europe Office και Κωνσταντίνος Κυριακού – MDRT Europe Chairman 2006-08 & Regional Chairman for EMEASA 2010.
 
Στη συνέχεια ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα τρία νέα μηχανογραφικά συστήματα που υλοποίησε η Generali τα Matrix, Thesis και Web Iris για τα οποία επενδύθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για τα νέα μηχανογραφικά συστήματα εκτιμώντας ότι θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους συνεργάτες και ασφαλισμένους της Generali.