109 δρομείς της KPMG στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η KPMG έδωσε το «παρών» για 9η συνεχή χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και 109 μικροί και μεγάλοι δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου παιδιών, 5 και 10 χλμ., καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου.

Tα στελέχη της εταιρείας αγωνίστηκαν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και στήριξαν παράλληλα το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία καθημερινά αγωνίζεται να προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με αναπηρία.

Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG δηλώνει σχετικά «Με κάνει διπλά χαρούμενη που οι άνθρωποι μας στηρίζουν όχι μόνο τη συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς, αλλά και την προσπάθεια μας να βοηθήσουμε μέσα από τον Μαραθώνιο το έργο κοινωφελών οργανισμών. Φέτος για ακόμη μια χρονιά στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ, με την οποία έχουμε μακροχρόνιους δεσμούς και ενισχύουμε το πολύτιμο έργο τους με πολλούς τρόπους. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά συνδράμει με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας μας.»

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*