Ομαδική φωτογραφία με κάποια μέλη της ERGO Running Team του αγώνα δρόμου 5χλμ.

Αυλαία για την ERGO Marathon Expo και τον Μαραθώνιο

Με επιτυχία έκλεισε το εορταστικό πενθήμερο του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, με τη διοργάνωση να σημειώνει αριθμούς ρεκόρ τόσο από πλευράς δρομέων, όσο και από πλευράς επισκεπτών της ERGO Marathon Expo που προηγήθηκε. Περισσότεροι από 60.000 δρομείς από 120 και πλέον χώρες έδωσαν το “παρών” στη μοναδική αυτή γιορτή του αθλητισμού. Την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η Επίσημη Ομάδα Εμψυχωτών της “ERGO Ασφαλιστική”, παρότρυνε, ενθάρρυνε και έδωσε κουράγιο στους συμμετέχοντες που παρά τον βροχερό καιρό πλημμύρισαν τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ο CEO της εταιρείας κος Θεόδωρος Κοκκάλας, στο κέντρο με την πράσινη μπλούζα, μαζί με δρομείς και εμψυχωτές της ERGO

Παράλληλα, για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία είχε τη χαρά να είναι χορηγός στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO που διοργανώθηκε για τρίτη φορά στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η ERGO συνέδεσε τους αγώνες Run Greece, που διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 σε επτά πόλεις στην Ελλάδα, σε έναν τελικό αγώνα την ημέρα της μεγάλης γιορτής του Αθλητισμού, παρέχοντας φιλοξενία, μετακίνηση και διαμονή στους 20 κορυφαίους της κάθε Περιφέρειας και στις αντίστοιχες αποστολές τους.

Στιγμιότυπο από την εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO

Ο κος Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρείας, στην εκδήλωση παρουσίασης των Ομάδων του Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, δήλωσε σχετικά: “Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε τους νικητές των 7 Περιφερειών για τον μεγάλο τελικό αγώνα των Run Greece, τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. της ERGO, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην καρδιά της Αθήνας. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τη διαδρομή και να βιώσετε τη χαρά του τερματισμού στο Παναθηναϊκό στάδιο. Εμείς θα είμαστε εκεί σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, για να σας εμψυχώνουμε, γιατί  για εμάς στην ERGO Ασφαλιστική είναι καθήκον να στεκόμαστε στο πλευρό όσων προσπαθούν να πραγματοποιήσουν το δικό τους ΕΡΓΟ”.

Στιγμιότυπο από τον τερματισμό του Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO

Αριστερά, ο κος Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, κατά τη διάρκεια των απονομών του Αγώνα Δρόμου 3χλμ.ERGO

Στο αγωνιστικό μέρος, στην ομαδική συμμετοχή, την πρώτη θέση κατέλαβαν οι 10 άνδρες αθλητές της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ επάξια τους μιμήθηκαν και οι 10 γυναίκες αθλήτριες της ομάδας τους ανεβαίνοντας κι εκείνες στο πρώτο σκαλί του βάθρου, πανηγυρίζοντας την απόλυτη πρωτιά της κρητικής ομάδας.

Αριστερά, ο κος Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας στις απονομές του Αγώνα Δρόμου 3χλμ.ERGO

Η εταιρεία συμμετείχε ακόμα πιο ενεργά σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης με τη δική της ERGO Running Team, η οποία φέτος αριθμούσε πάνω από 460 μέλη, ανάμεσά τους και ο CEO της εταιρείας κος Θεόδωρος Κοκκάλας, ο οποίος μετά τον τερματισμό του συναντήθηκε με όλη την “ομάδα ERGO”, δρομείς και εμψυχωτές, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποκλειστικά για αυτούς, για χαλάρωση και “διατροφική αποσυμπίεση”. Εκεί ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας αφού συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους δήλωσε πως “είναι μοναδική εμπειρία να βιώνει κανείς τη χαρά του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο κι εμείς είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε επιλέξει ως εταιρεία να στηρίζουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την κορυφαία αυτή διοργάνωση, που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*