Εφτασε η σειρά του Baden Baden

Της Ελενας Ερμείδου

Ένα μήνα μετά την Υδρα και ενάμισι μήνα μετά το Μόντε, στις 20 – 24 Οκτωβρίου 2019 ξεκινάει το Baden Baden. To συνέδριο του Baden – Baden είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ατζέντα των αντασφαλιστών όλου του κόσμου. Μία συνάντηση μεταξύ εξειδικευμένων στελεχών όπου ο καθένας κανονίζει τα ραντεβού. Δεν υπάρχει επίσημο πρόγραμμα, τα ραντεβού και οι συναντήσεις γίνονται στο Kurhaus του Kongresshaus αλλά και σε διάφορα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο του Baden – Baden.

Μία αίθουσα που συνδυάζει αρμονικά στοιχεία από γυαλί και χάλυβα είναι το ιδανικό σημείο που μπορεί να αναδειχθούν ιδέες και να απελευθερωθεί η δημιουργικότητα. Μετά από μία πενταετή περίοδο εργασιών για την ανανέωση του, το Kongresshaus Baden-Baden παρουσιάζεται με νέα πρωτοποριακή όψη και καθαρές γραμμές.  Το πρώτο σημείο για την διοργάνωση συνεδρίων στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Baden-Baden.

Η μικρή γερμανική κοσμοπολίτικη πόλη κρύβει εκπλήξεις και δίνει στους επισκέπτες την ενέργεια που χρειάζονται για να επικοινωνήσουν, να βρουν τα σημεία τομής και να κλείσουν τις συμφωνίες τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*