Βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής στα 1α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

H Εθνική Ασφαλιστική, η κορυφαία των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα,  τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στο Ελληνικό Επιχειρείν στο πλαίσιο των 1ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος».

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων, όπου διακρίθηκαν σημαντικές εταιρείες από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing και Bancassurance κ. Γιάννης Σηφάκης.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν παρουσία προσκεκλημένων από τον πολιτικό χώρο, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων της χώρας καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Το βραβείο της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβε ο κ. Κωνσταντάς, ο οποίος δήλωσε:

«Η Εθνική Ασφαλιστική, για 128 χρόνια, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον ασφαλιστικό χώρο, πάντα όμως με ένα πρόσωπο ανθρώπινο, κοντά στον ασφαλισμένο, κοντά στην κοινωνία. Σήμερα η Εταιρεία μας είναι πιο δυνατή από ποτέ, θωρακισμένη κεφαλαιακά και πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας Solvency II, με μεγάλη κερδοφορία τα τελευταία 7 χρόνια και με πάνω από 3,5 δισ. ευρώ αξία ενεργητικού και 1 δισ. ευρώ ίδια κεφάλαια. Πιστεύω ότι η Εταιρεία μας μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ιδιωτική ασφάλιση και το νέο ασφαλιστικό περιβάλλον της χώρας μας, καθώς και να συμβάλλει στην ιδιωτική οικονομία ως θεσμικός μακροπρόθεσμος επενδυτής».

Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν χάλκινος χορηγός της εκδήλωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*