Στ. Τσαούσης: Ιδιαίτερη τιμή το Gold Βραβείο για την ERGO Marathon Expo

Η διοργάνωση και παραγωγή της ERGO Marathon Expo διακρίθηκε και απέσπασε το Χρυσό Βραβείο ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές στην Κατηγορία “Διοργάνωση Εκθέσεων” στο πλαίσιο των Event Awards 2019.

Στην Τελετή Απονομής των Event Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Markou Wine Museum, τιμήθηκαν οι δημιουργοί και οι διοργανωτές των πιο επιτυχημένων  εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας την περασμένη χρονιά.

Η ERGO Marathon Expo είναι η σημαντικότερη έκθεση στον κλάδο του Αθλητισμού, της Διατροφής και της Υγείας που συνοδεύει ετησίως με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και έχει Μεγάλο Ονομαστικό Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τον διοργανωτή της έκθεσης, ΣΕΓΑΣ, την εταιρεία παραγωγής Be Best, τον Μεγάλο Ονομαστικό Χορηγό της Έκθεσης, την ERGO Ασφαλιστική, καθώς και τον συνεργάτη της, την εταιρεία επικοινωνίας Perception. Όλοι μαζί, ως μια δεμένη ομάδα, παρέλαβαν το σχετικό βραβείο και εξέφρασαν τη χαρά τους για την τιμητική αυτή διάκριση της κοινής τους προσπάθειας για την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO Ασφαλιστική κ. Στάθης Τσαούσης σε σχετική δήλωσή του τόνισε ότι: “Το Gold Βραβείο για την ERGO Marathon Expo είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, καθώς αναγνωρίζεται το εντυπωσιακό αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται η επιτυχημένη στρατηγική επιλογή της ERGO να συνδεθεί με το μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της χώρας και να στηρίξει χορηγικά τη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, ενισχύοντας την προσπάθεια ανάπτυξης του δρομικού κινήματος στη χώρα μας”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*