Το μυστικό της AXA στην εκπαίδευση

του Βάιου Κρόκου

Έμφαση στην ανάπτυξη με την συνεχή επανεκπαίδευση δίνει η AXA Ασφαλιστική, θέλοντας να προσδώσει έξτρα ποιοτικά χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της.

Η εταιρεία υλοποιεί 50 εκπαιδευτικές ενέργειες που αφορούν 100% το δίκτυο και κατά 35% το digital κομμάτι για την περίοδο 2019 –  2020. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που βασίζεται σε 7 πυλώνες και στόχο έχει τόσο την ενίσχυση των managers όσο και των διαμεσολαβητών.

Στρατηγικό στόχος, άλλωστε, της εταιρείας είναι να αποτελέσει «συνοδοιπόρος» για μια ακόμη χρονιά. Με πρόληψη, ενθάρρυνση, παροχή συμβουλών και προστασία, στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε συνεργάτη και ασφαλισμένο: «Know You Can».

Άξιο αναφοράς επίσης είναι το γεγονός της πρόσφατης συνεργασίας, όπως επισημάνθηκε και από το Συνέδριο των Πωλήσεων της εταιρείας, με το BCA College.

Η AXA, στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΧΑ4Youth και της στρατηγικής της για υποστήριξη νέων που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, υπέγραψε ένα διετές σύμφωνο συνεργασίας με το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών που έχει ως στόχο να φέρει το νέο δυναμικό της χώρας πιο κοντά στην αγορά εργασίας.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνέργεια για τον Ασφαλιστικό Κλάδο, η οποία καλύπτει όλους τους πυλώνες εκπαίδευσης και μελλοντικής εργασίας των σπουδαστών.

Διαβάστε αναλυτικά: ΑΧΑ: Νέα συνεργασία με το BCA College – Προοπτικές για τους νέους σπουδαστές!

Το εκπαιδευτικό ταξίδι του διαμεσολαβητή στην AXA

  • Digital Welcome στην AXA – Προσυμβατική Εκπαίδευση από Manager – Πιστοποίηση – Onboarding στην AXA Ασφαλιστική

Ανάπτυξη δεξιοτήτων με βάση τους πυλώνες του εκπαιδευτικού πλάνου

-Τεχνικές

-Πωλησιακές

-Ψηφιακές Δεξιότητες

-Έκτακτες εκπαιδεύσεις

-ONE AXA

Το εκπαιδευτικό ταξίδι του manager στην AXA

  • Δεξιότητες Προσέλκυσης νέων συνεργατών – Ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού – Η ενδυνάμωση της Ομάδας – Οι Ψηφιακές Δεξιότητες – One AXA

Χρονοδιάγραμμα υλοποίηση εκπαιδευτικών ενεργειών

Πληθώρα στοχευμένων δράσεων έχουν προγραμματιστεί για τους παραπάνω, μεταξύ άλλων, σκοπούς από την AXA. Για φέτος, από τις αρχές του χρόνου μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 πραγματοποιούνται

-Προϊόντικές εκπαιδεύσεις

-Onboarding view συνεργατών στα κεντρικά της AXA

-Θεσμική εκπαίδευση μέσω online πλατφόρμας (ΕΙΑΣ)

-Εκπαιδεύσεις IDD & GDPR

-ενώ γίνονται και οι απαιτούμενες προετοιμασίες για τις νέες ενέργειες που θα λάβουν χώρα και το 2020

Τους τελευταίους μήνες του 2019 θα πραγματοποιηθούν προϊόντικές εκπαιδεύσεις με ανανεωμένο υλικό, webinars για εκπαιδεύσεις IDD & GDPR, Webinars ΟΝΕ ΑΧΑ, Online μαθήματα για ψηφιακές δεξιότητες, Ανανεωμένο υλικό προσυμβατικής εκπαίδευσης και σεμινάρια πωλησιακών δεξιοτήτων.

Τέλος, εντός του 2020 θα συμπεριληφθούν επίσης η εκπαίδευση managers για την προσέλκυση νέων συνεργατών, η εκπαίδευση managers για την προσυμβατική εκπαίδευση και η εκπαίδευση managers για την ενδυνάμωση ομάδων.

Διαβάστε: AXA Ασφαλιστική: Ρεζερβουάρ γεμάτο καύσιμα με διπλή ρεζέρβα

Επίσης: Ερ. Μοάτσος: Είμαστε η εταιρεία που χτίζει το μέλλον της ασφάλισης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*