back to top
31.9 C
Athens
Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026

ΑΧΑ: Νέα συνεργασία με το BCA College – Προοπτικές για τους νέους σπουδαστές!

Μια ιδιαίτερα δημιουργική και δυναμική συνεργασία ξεκίνησε στις 4 Απριλίου για την ΑΧΑ και το BCA College. Η AXA, στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΧΑ4Youth και της στρατηγικής της για υποστήριξη νέων που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, υπέγραψε ένα διετές σύμφωνο συνεργασίας με το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών που έχει ως στόχο να φέρει το νέο δυναμικό της χώρας πιο κοντά στην αγορά εργασίας.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνέργεια για τον Ασφαλιστικό Κλάδο, η οποία καλύπτει όλους τους πυλώνες εκπαίδευσης και μελλοντικής εργασίας των σπουδαστών, όπως:

- Advertisement -
  • Πραγματοποίηση «business days» που θα έχουν ως σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών αναφορικά με την AXA, την καθημερινή λειτουργία της Εταιρείας, το εργασιακό περιβάλλον, το μέλλον της ελληνικής και παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς αλλά και την ενημέρωση για εξειδικευμένους ρόλους εντός της Εταιρείας.
  • Δημιουργία ειδικού μαθήματος εντός του Προγράμματος Σπουδών του BCA College, το οποίο θα έχει ως στόχο το Personal Branding των σπουδαστών και θα διδάσκεται από στέλεχος της ΑΧΑ. Το συγκεκριμένο μάθημα θα εκπαιδεύει τους σπουδαστές πώς να «χτίσουν» την προσωπική τους επαγγελματική οντότητα και θα παρέχει σημαντικές συμβουλές όπως οδηγίες για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου βιογραφικού.
  • Δημιουργία προγράμματος πρακτικής άσκησης στην AXA μέσω της κάλυψης προσωρινών θέσεων από τους σπουδαστές του BCA College
  • Δημιουργία στρατηγικών projects που αφορούν το business της AXA για τη διεκπεραίωση ερευνητικών εργασιών από σπουδαστές του Κολλεγίου με την υποστήριξη του αρμόδιου καθηγητή.
  • Παροχή έκπτωσης 20% στα δίδακτρα του προγράμματος MBA του Κολλεγίου για τους εργαζόμενους της ΑΧΑ.

«Στην ΑΧΑ κατανοούμε την ανάγκη των νέων ανθρώπων για ουσιαστική στήριξη στα πρώτα επαγγελματικά βήματά τους και στηρίζουμε έμπρακτα την επαγγελματική τους διαδρομή, βοηθώντας τους να ενισχύσουν στοχευμένα τις ικανότητές τους. Η συνεργασία με το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών αποτελεί παράδειγμα αυτής της στρατηγική μας επιλογής και μας φέρνει κοντά με δημιουργικά και ταλαντούχα εν δυνάμει στελέχη», δήλωσε η Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείρισης Αλλαγής της ΑΧΑ Ελλάδας.

«Στο BCA College, η επί 50 χρόνια προτεραιότητα μας είναι η προσφορά αρίστων ακαδημαϊκών σπουδών στις νέες και νέους μας. Εκτός από αυτό θεωρούμε αναγκαιότητα την άμεση επαφή του κολλεγίου μας με τις επιχειρήσεις, ώστε οι φοιτητές μας και αυριανοί πτυχιούχοι να είναι στην πρώτη γραμμή της εύρεσης εργασίας. Η συνεργασία την οποία ξεκινάμε με τον ασφαλιστικό οργανισμό ΑΧΑ προσβλέπει στο να δώσουμε το κάτι παραπάνω στους φοιτητές του κολλεγίου, τους οποίους για μια ακόμη φορά συνδέουμε άμεσα με την αγορά εργασίας», δήλωσε ο κ. Μάκης Νικολάου Φωκάς, Σύμβουλος Διοίκησης του BCA College.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών ο Βασίλης Αντύπας

Με πολυετή πείρα στον ασφαλιστικό κλάδο, ο κ. Αντύπας αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Δικτύου

BCA College: Ημερίδα «The Symbiosis Effect: AI & I»

Μια εκδήλωση με σημαντικές παρουσίες, που δείχνει πώς άνθρωποι και μηχανές μπορούν να συνδημιουργήσουν το μέλλον της μάθησης, της εργασίας και της ηγεσίας

Ολοκληρώθηκε η πώληση της AXA IM στην BNP Paribas

AXA IM και BNP Paribas συναποτελούν έναν ευρωπαϊκό κολοσσό με υπό διαχείριση κεφάλαια ύψους 1,5 τρισ. ευρώ

Ασφαλιστικές: Δουλειά, εμπιστοσύνη ή greenwashing;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από πράσινο στην ζωή μας;

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά μέσα από την 6η Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Στ. Μαλαχιάς: «Δίνουμε στους νέους την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την πραγματική οικονομία και να αποκτήσουν τα εφόδια για να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες εξέλιξης»

Το Σάββατο 4 Ιουλίου η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΕΕΑ

Από τις 09:00 έως τις 14:00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, με δωρεάν χώρο στάθμευσης

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει με ακόμη υψηλότερς επιδόσεις την πιστοποίηση ETHOS Platinum

Οι αρχές ESG ενσωματώνονται απόλυτα στη λήψη αποφάσεων και στη δημιουργία διαχρονικής αξίας για τους ασφαλισμένους, τους (συν)εργαζομένους και την κοινωνία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Credia-ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο βάθος η ΕΤΕ, τρεις καταλύτες εξελίξεων

Στόχος της EΥΡΩΠΗ είναι η αύξηση κερδοφορίας με αύξηση παραγωγής που θα προέλθει τόσο από την οργανική ανάπτυξη όσο και από νέες στρατηγικές συνεργασίες

Brokers Union: 15 χρόνια ζωής, 50 χρόνια εμπειρίας

H ετήσια εκδήλωση της Brokers Union είχε φέτος ξεχωριστή σημασία, καθώς συνέπεσε με τη συμπλήρωση 15 χρόνων παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Η Allianz επενδύει στη νέα γενιά μέσα από την 6η Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Στ. Μαλαχιάς: «Δίνουμε στους νέους την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την πραγματική οικονομία και να αποκτήσουν τα εφόδια για να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες εξέλιξης»

ΙΣΑ: Άμεση διόρθωση της εσφαλμένης επιβολής clawback στις ιατρικές επισκέψεις ζητά ο Σύλλογος

Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι η επιβολή clawback στις επισκέψεις δεν προβλέπεται από το ισχύον πλαίσιο

Συνάντηση ΕΕΑΕ-ΕΑΕΕ για ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας και κοινές δράσεις

Οι συζητήσεις κάλυψαν μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, την εξέλιξη και τις προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς