Δύο σημαντικές πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της ΕΑΕΕ

Τον ρόλο που μπορεί να παίξει η ασφαλιστική αγορά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας ανέδειξε η ανοιχτή εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με μήνυμα : «Στο μέλλον με ασφάλεια».

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την ευκαιρία της 112ης Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης της ΕΑΕΕ, παρακολούθησαν πάνω από 500 προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας, της Τράπεζας της Ελλάδος, των ΜΜΕ και του ασφαλιστικού Τύπου, των φορέων της ασφαλιστικής αγοράς, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και άλλων θεσμικών φορέων. 

Η εκδήλωση έκλεισε με την ανακοίνωση δύο σημαντικών πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης της ΕΑΕΕ. Ως συνεισφορά στο δήμο Μάνδρας ο οποίος επλήγη από καταστροφικές πλημμύρες το 2017, η ΕΑΕΕ εκ μέρους των εταιριών – μελών της παρέδωσε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο  τελευταίας τεχνολογίας στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας. Επιπλέον, η ΕΑΕΕ χορήγησε δύο συσκευές υποστήριξης αναπνοής και ζωής στα Κέντρα Υγείας Νέας Μάκρης και Ραφήνας, περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2018.

Η ανακοίνωση και παράδοση των δωρεών έγινε από τον κ. Χριστόφορο Σαρδελή, Γ.Γ. της ΕΑΕΕ στη Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας, κ. Ιωάννα Κριεκούκη και τους εκπροσώπους των Κέντρων Υγείας Νέας Μάκρης και Ραφήνας αντίστοιχα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ (εξωτ.φωτό).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*