Η «φόρμουλα» της επιτυχίας από την ING Πειραιώς

Σε κλίμα «υψηλών ταχυτήτων» και με κεντρικό σύνθημα «έχουμε τη φόρμουλα της επιτυχίας» δόθηκαν βραβεία στα τριάντα τραπεζικά καταστήματα από ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία συνέβαλαν στην επίτευξη συνολικής ετήσιας νέας παραγωγής 21,7 εκατ. ευρώ κατά το 2008. 

Τόσο ο CEO της ING Ελλάδος, κ.Bram Boon, όσο και CEO της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Σ. Λεκκάκος, αναφέρθηκαν στην επιτυχημένη πορεία της στρατηγικής συμμαχίας των δύο ομίλων. Ο κ. Σ. Κωνσταντάς, Chief Bancassurance Officer, αναφέρθηκε στο δυναμικό ξεκίνημα του Bancassurance στους πρώτους μήνες του 2009, κατά τη διάρκεια του οποίου η συνολική ετησιοποιημένη νέα παραγωγή ξεπέρασε τα 12 εκατ. ευρώ. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής CEO της Τράπεζας Πειραιώς κος Θ. Πανταλάκης, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς και οι Γενικοί Δ/ντές και οι Βοηθοί Γενικοί Δ/ντές Δικτύου Πωλήσεων της Τράπεζας. 

Το concept της εκδήλωσης βασίστηκε στη χορηγία του ING Group στην Ομάδα Renault Formula 1, δίνοντας έμφαση στην αξία της ομαδικής εργασίας ως κινητήρια δύναμη στην επίτευξη υψηλών στόχων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*