Η βράβευση του Επιθεωρητή Γ. Φουφόπουλου από τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή Η. Δασκαλόπουλο

Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου: 8 στόχοι για το 2018

της Ελενας Ερμείδου

Οκτώ επιχειρηματικοί βασικοί στόχοι για το 2018 τέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης του κου Γ. Φουφόπουλου:

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης Α. Παινέτης και Β. Μαρκάτου

Η αύξηση κατά 30% το ανθρώπινο δυναμικό, η δημιουργία νέων ομάδων στα γραφεία, η επανεξέταση δομών με στόχο την ενίσχυση της ευελιξίας και της ισχύος, η αύξηση της παραγωγικότητας κατά 20%, η αξιοποίηση σε μεγαλύτερο βαθμό του τεραστίου πελατολογίου σε σε cross selling πωλήσεις, η διεκδίκηση μεγαλυτέρων μεριδίων στους γενικούς κλάδους με την προϋπόθεση της επί ίσοις όροις λειτουργίας, η εστίαση στην επανεκπαίδευση, τις πωλήσεις και στην τεχνολογία.

Τέλος η επένδυση στην ουσιαστική επικοινωνία όπου και για αυτό το λόγο συστήθηκε το  «Σώμα Συμβούλων» από όλες τις κοινωνικές τάξεις και όλους τους πνευματικούς φορείς και τα επαγγέλματα,με τους οποίους η Επιθεώρηση 1 φορά το 3μηνο θα ακούει τις ανάγκες και τις συμβουλές τους.

Οι βραβευμένοι αναπληρωτές διευθυντές της Επιθεώρησης Γ. Φουφόπουλου

«Η παραγωγή μας αποτελεί το 30% του αgency» ενώ «από τα 3.500.000 ευρώ,  παραγωγή κατ’ έτος έχουμε ξεπεράσει τα 7.000.000 ευρώ» τόνισε κατά την ομιλία του ο κος Φουφόπουλος.

Η Επιθεώρηση του κου Φουφόπουλου κατάφερε να δημιουργήσει ένα μεγάλο Δίκτυο Πωλήσεων, με άρτια δομή και συνεκτικότητα, αποτελεσματικό και να είναι και κερδοφόρο. Σήμερα διαθέτει 15 έδρες γραφείων σε όλη την Ελλάδα, διευθυντές γραφείων, αναπληρωτές συντονιστές, συντονιστές ομάδας, έμπειρο διοικητικό προσωπικό και 300 ασφαλιστικούς συμβούλους.

Χαρακτηριστική η δήλωση του κου Φουφόπουλου: «ο ασφαλιστικός μας σύμβουλος έχει το σπουδαιότερο ρόλο και του αξίζει το μεγαλύτερο μερίδιο  αναγνώρισης και επιβράβευσης στο δικό μας σύστημα»

Οι βραβευμένοι συντονιστές ομάδος

Το  2017, η παραγωγή της Επιθεώρησης ταυτίστηκε απόλυτα με το στόχο των 7.000.000, μέσα από 480.000 ώρες εργασίας πωλήσεων, 60.000 ραντεβού,  8.500 νέα συμβόλαια στον Κλάδο Ζωής και άλλα τόσα στους Γενικούς Κλάδους. Οι εισπράξεις του έτους πλησίασαν τα 50.000.000.

Το 2017, αυξήθηκαν οι νέοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι,  ο μέσος όρος αμοιβών ανά συνεργάτη, αλλά και ο μέσος όρος συντελεστή διατηρησιμότητας 3ετίας από 87% σε 88,25% .

Οι βραβευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του κλάδου ζωής

7.000 περιστατικά που αποζημιώθηκαν απόλυτα και έγκαιρα , δίνοντας στους πελάτες μας να καταλάβουν την αξία του συμβολαίου τους στην πράξη. Καθώς επίσης και χιλιάδες πελάτες που εξυπηρετήθηκαν στην πρωτοβάθμια περίθαλψη κατά τη διάρκεια του χρόνου .

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*