ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική “ασφαλώς μαζί” και σε αθλητικά τουρνουά του ομίλου

Ο Σεπτέμβριος ήταν μήνας του “ευ αγωνίζεσθαι” καθώς με το σύνθημα «Ασφαλώς Μαζί» εργαζόμενοι της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, εκπροσωπώντας τον όμιλο της ERGO Ελλάδος, συμμετείχαν για πρώτη φορά ως μέλη της ίδιας ομάδας σε αθλητικούς αγώνες ποδοσφαίρου και ιστιοπλοΐας.

H ποδοσφαιρική ομάδα των εταιριών μας συμμετείχε στο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ERGO CUP που φέτος διεξήχθη στη Νυρεμβέργη και η ιστιοπλοϊκή ομάδα στους 11ους αγώνες ERGO Sail Challenge που πραγματοποιήθηκαν στο φιορδ Φλένσμπουργκ της Βαλτικής Θάλασσας.

Οι εργαζόμενοι της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστική που συμμετείχαν για πρώτη φορά στα συγκεκριμένα τουρνουά εκφράσθηκαν με ενθουσιασμό για τις διοργανώσεις αυτές δηλώνοντας ότι μέσα από αυτές τις αθλητικές δράσεις τους δόθηκε η ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές στιγμές, δυνατές συγκινήσεις, να έρθουν σε επαφή με συναδέλφους τους από άλλες χώρες και να μοιρασθούν με την ομάδα τους ανεπανάληπτες εμπειρίες εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος.

Στο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ERGO CUP συμμετείχαν ομάδες από τις εταιρίες του Ομίλου ERGO στη Γερμανία, όπως το Αμβούργο, το Βερολίνο, η Κολωνία, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ και η Νυρεμβέργη και από το εξωτερικό, όπως η Αυστρία, η Πολωνία, η Ρωσία, το Βέλγιο και η Ελλάδα.

Η ελληνική ομάδα συμμετείχε με ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηριότητες του τουρνουά, προκρίθηκε ως 4η στον όμιλό της και τερμάτισε στην 8η θέση της συνολικής κατάταξης.

Τόσο η διοργάνωση όσο και η ομάδα των Γερμανών συναδέλφων ήταν άψογες και προσέφεραν σε όλους τους συναδέλφους τους μία αξέχαστη εμπειρία. Η καλή διάθεση και το “ευ αγωνίζεσθαι” όλων των παικτών δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα συναδελφικότητας και όλοι οι παίκτες επέστρεψαν έχοντας ζήσει αξέχαστες στιγμές, δίνοντας ραντεβού για ρεβάνς τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Βερολίνο!

Το δεύτερο αθλητικό γεγονός του Σεπτεμβρίου, ήταν οι 11οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες ERGO Sail Challenge, που διεξήχθησαν στο φιόρδ Φλένσμπουργκ στη Βαλτική Θάλασσα.

Οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες προσέφεραν μία συναρπαστική εμπειρία καθώς έδωσαν τη δυνατότητα τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους ιστιοπλόους την ευκαιρία να ζήσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις σε μία εξαιρετική τοποθεσία, σε ένα ζεστό, φιλικό και πολυεθνικό συναδελφικό κλίμα.

Η ιστιοπλοϊκή ομάδα των εταιριών μας, παρόλο που συμμετείχε πρώτη φορά ως ομάδα σε αγώνες ιστιοπλοΐας, κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση στους 16, αποδεικνύοντας ότι σε κάθε νέα εμπειρία μπορούμε να τα καταφέρουμε ως ομάδα καθώς διαθέτουμε ομαδικό πνεύμα και επιμονή για την επίτευξη του στόχου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*