Συλλόγος Υπαλλήλων «Η ΕΘΝΙΚΗ»: Αποφάσισε 24ωρη απεργία για τις 30/6/2017

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφασίστηκε 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Παρασκευή 30/6/2017, ημέρα που συνεδριάζει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ε.Τ.Ε. και εγκρίνει την πώληση της Εταιρίας μας.

Έπειτα από επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας και 9 συνολικά επιστολές υπόψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΕ κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, η απαξίωση που προκλητικά και επιδεικτικά προβάλλεται μέσα από τη στάση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Τ.Ε. απέναντι στους εργαζομένους της Εθνικής Ασφαλιστικής μόνο να οξύνει μπορεί τις ήδη τεταμένες σχέσεις λόγω της πώλησης.

Αν τα ζητήματα που είναι αυτονόητα και προβλέπονται από Σ.Σ.Ε., δηλαδή η υπογραφή της ανανέωσης της σύμβασης για τους συναδέλφους μας αποσπασμένους στην Ε.Τ.Ε. και για τα επιτόκια των δανείων και καρτών από την Ε.Τ.Ε. των εργαζομένων στην Εταιρία μας, η Διοίκηση της Ε.Τ.Ε. αρνείται να τα εφαρμόσει ενόψει της πώλησης, τότε δεν θέλουμε να φανταστούμε τι μπορεί να ακολουθήσει…

Η συμμετοχή όλων στην 24ωρη απεργία της Παρασκευής 30/6/2017 δεν είναι επιλογή, είναι υποχρέωση, απέναντί σε όλα αυτά που οφείλουμε να προασπίσουμε, απέναντι στην ιστορία και την αξιοπρέπειά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*