Κ. Ιωαννίδου/Interlife: Καινοτόμες καλύψεις αυτοκινήτου και πολλαπλοί τρόποι εξόφλησης

Συνέντευξη της Κατερίνας Ιωαννίδου, Διευθύντριας Παραγωγής, Interlife στην Έλενα Ερμείδου

Δυνατότητα ασφάλισης οχήματος με τον μήνα, δυνατότητα ασφάλισης ανάλογα με το ποσό είναι οι δύο νέες καινοτόμες καλύψεις που παρουσίασε η Interlife μέσα στο 2016, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να εξοφλήσει το ποσό που οφείλει τοις μετρητοίς ή με δόσεις με κάθε μέσο πληρωμής. Η Interlife στηρίζει ποικιλοτρόπως το ελεύθερο δίκτυο των διαμεσολαβητών –1.600 και πλέον σε όλη την Ελλάδα– και μάλιστα έμπρακτα, με τη δημιουργία ειδικών online υπηρεσιών και 24ωρης επικοινωνίας και μέσω του portal της, παρέχοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και στοιχείων που αφορούν το χαρτοφυλάκιό τους.

 

– Τι ξεχωριστό προσέφερε η εταιρεία σας στον κλάδο του αυτοκινήτου για το 2016 σε ό,τι αφορά την επιλογή των ασφαλιστικών καλύψεων;

Η Interlife, όπως πάντα, καινοτομώντας στην παραγωγή και τη διάθεση Ασφαλιστικών προϊόντων προχώρησε στις εξής νέες δύο δυνατότητες όσον αφορά την επιλογή των καλύψεων και της τιμολόγησης των ασφαλίστρων αυτοκινήτου:
Δυνατότητα ασφάλισης οχήματος με τον μήνα, εξυπηρετώντας εκείνους τους πελάτες που χρησιμοποιούν κατά περίσταση ή κατά περιόδους τα αυτοκίνητά τους (π.χ. μόνον το καλοκαίρι).

Δυνατότητα ασφάλισης ανάλογα με το ποσό: Ο πελάτης δηλώνει τι μπορεί να πληρώσει (πχ. 20, 30, 50 ευρώ ή όποιο ποσό διαθέτει) και ανάλογα προσαρμόζεται η διάρκεια στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

-Μέσα στο 2016 έκανε η εταιρεία σας κάποιες κινήσεις με στόχο την ενίσχυση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης;

Η Interlife, χρησιμοποιεί ως μοναδικό κανάλι διανομής το ελεύθερο δίκτυο των διαμεσολαβητών. Διαθέτει σε όλη την Ελλάδα ένα διευρυμένο δίκτυο, 1.600 και πλέον, ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όλων των βαθμίδων, αφού η φιλοσοφία της βασίζεται στη συνεργασία και στην προώθηση της ανθρώπινης επαφής με τον πελάτη. Βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της, στηρίζοντάς τους έμπρακτα, με τη δημιουργία ειδικών online υπηρεσιών και 24ωρης επικοινωνίας για τη διευκόλυνσή τους, ενώ μέσω του portal της παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και στοιχείων που αφορούν το χαρτοφυλάκιό τους. Παράλληλα, έχουμε εγκαταστήσει περιφερειακή διεύθυνση στην Αθήνα και υποκαταστήματα σε Ρόδο, Κρήτη, Σέρρες, Λαγκαδά, Καλαμαριά και Θέρμη Θεσσαλονίκης.

-Η εταιρεία σας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει καινοτόμες και πρωτοπόρες λύσεις σε ό,τι αφορά τον τρόπο πληρωμής και εξόφλησης των συμβολαίων;

Παρέχεται η δυνατότητα στον πελάτη να εξοφλήσει τα ασφάλιστρά του με κάθε δυνατό τρόπο πληρωμής: κάρτα (με ή χωρίς δόσεις), πάγια εντολή, έμβασμα, μετρητά κ.ά. Υπογραμμίζεται ότι οι δυνατότητες παρέχονται στους συνεργάτες για λογαριασμό των πελατών τους, ενώ μέσω του συστήματος prepaid εξασφαλίζεται η συνεχής ροή στη διαχείρισή τους με την εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*