Σε νέα γραφεία και δραστηριότητες ο όμιλος ασφαλιστικών Alpha, Elite και Qudos Insurance

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων όπου εφεξής θα δραστηριοποιούνται οι ασφαλιστικές εταιρείες Alpha Insurance, Elite Insurance και Qudos Insurance πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, στο Χαλάνδρι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και πλήθος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τα διευθυντικά στελέχη των εκπροσωπούμενων αλλοδαπών εταιρειών, καθώς και ο Senior Casualty Underwriter της Munich Re και ο εκπρόσωπος της ESRisks Lloyd’s Brokers.

Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν και το άνοιγμα των εργασιών του ομίλου σε νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες και σε κλάδους πέραν του αυτοκινήτου, καθώς και σε ευρύτερες συνεργασίες με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, θα αποτελέσουν εφαλτήριο για περισσότερες και μεγαλύτερες εργασίες στο μέλλον, με στόχο ο όμιλος να φτάσει στην κορυφή της ασφαλιστικής αγοράς, και να καθιερωθεί στη συνείδηση του καταναλωτή-πελάτη, προσφέροντας όπως και μέχρι σήμερα ποιοτική και υψηλού επιπέδου ασφαλιστική κάλυψη.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη νέα, πρωτότυπη και εξειδικευμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iOS και Android, που αναμένεται να αποτελέσει εξαιρετικό μέσο προώθησης των πωλήσεων και να προσδώσει τη διαφορετικότητα στα προϊόντα των τριών εταιρειών.

photo 1Στον χαιρετισμό τους, οι εκπρόσωποι της Alpha Insurance, της Elite Insurance και της Qudos Insurance Μανώλης Χαραλάμπης και Μάνθος Τζιαμούρτας επισήμαναν ότι στην πενταετή λειτουργία του ο Όμιλος παρήγαγε συνολικά ασφάλιστρα ύψους 94,2 εκατ. €, ενώ διαχειρίστηκε, διεκπεραίωσε και πλήρωσε αποζημιώσεις ύψους 39,5 εκατ. €. Ο μέσος δείκτης ζημιών ξεπέρασε οριακά το 40%, αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό.

Ο κ. Χαραλάμπης επισήμανε ότι κοινό παρονομαστή, σε όλες τις αντιπροσωπευόμενες εταιρείες αποτελεί η παροχή αντασφαλιστικής κάλυψης 1ης σειράς για όλα τα προϊόντα από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, οι οποίες είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες παγκοσμίως, τις Munich Re, Swiss RE, Canopius, και XL Re, όλες με αξιολόγηση Α και Α+. Όλες οι προσπάθειες του ομίλου υποστηρίζονται από την πρώτη ημέρα από τη Munich Re.

Από τα κεντρικά γραφεία της Munich Re στη Γερμανία, ο Client Manager και ο Senior Casualty Underwriter, μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τόνισαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Munich Re να στηρίξει τις νέες δραστηριότητες του ομίλου και να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη και διείσδυση του στην ελληνική αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*