Μ. Ανδρουλιδάκης: Αντιμετώπιση της κρίσης

androulidakis2Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, ξεκινάμε από σήμερα μέσα από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου, κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 – 1η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΣΕΛΙΔΑ 135-137)
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

cover«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.
Τηλ. 210-3838020

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά,  ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί  την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη  ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Συγκεκριμένα θεώρησα σκόπιμο να ξεκινήσω κάπως ανορθόδοξα και όχι από την αρχή του βιβλίου, λόγω της οικονομικής κρίσης με το σημαντικό άρθρο του κεφαλαίου 7 και στην πρώτη ενότητα «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ», η οποία αναφέρεται στην αγωνία της σημερινής πραγματικότητας. Είναι ένα γνωστό συναίσθημα για τον κάθε ασφαλιστή. Είναι όμως δημιουργικό να υπάρχει, όταν επικρατεί πρωτίστως η ψυχραιμία για τις μεγάλες “δεξαμενές” άντλησης γνωριμιών.

Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί σκόπελο στην ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών.

Αντίθετα μέσα σε αυτή την περίοδο ανοίγονται ευκαιρίες ασφάλισης. Και αυτό δεν είναι θεωρητική άποψη αλλά στατιστικό δεδομένο το οποίο εάν αξιοποιηθεί σωστά από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τότε θα αποδώσει με βεβαιότητα αποτελέσματα.

Σήμερα μπορεί να παραχθούν ασφάλιστρα αρκεί να ξεπεραστεί η ενδημική απαισιοδοξία. Ας δούμε με ποιόν τρόπο μπορεί σήμερα να έλθει παραγωγή.

Σήμερα: Ανοίγονται ευκαιρίες για ασφαλιστικές εργασίες

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την ανάγνωση της 1ης ενότητας του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 7 «Αντιμετώπιση της κρίσης», μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWSLETTER του INSURANCE WORLD, να διαβάσετε την 2η ενότητα του κεφαλαίου 7 η οποία αναφέρεται, «Πως έχεις οργανώσει την εργασία σου;»

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Κατεβάστε το αρχείο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*