ΑΧΑ: Oλιστική προσέγγιση στον  κλάδο Υγείας

[starbox]

Την  εδραίωσή της ΑΧΑ ως μία κυρίαρχη εταιρεία στον κλάδο Υγείας κατά τα διεθνή πρότυπα και τις στρατηγικές της σηματοδότησε η παρουσίαση του νέου ασφαλιστικού προϊόντος υγείας  Mediσυν : 10 to Zen .  Μιλώντας στο I.W ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας , Ερρίκος Μοάτσος δήλωσε : « Στον κλάδο Υγείας υιοθετούμε μία Ολιστική Προσέγγιση , δηλαδή παρακολουθούμε τις εξελίξεις από την πρόληψη , τη διάγνωση μέχρι και μετά τη θεραπεία του πελάτη μας. ΑΧΑ Ασφαλιστική_ReminderΓενικότερα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα υγείας  ταυτόχρονα με την παροχή υπηρεσιών και άμεσης ικανοποίησης του πελάτη αλλά και των συνεργατών μας.»  Αναφερόμενος στους υπόλοιπους κλάδους, ο κ. Μοάτσος  εστίασε ότι ιδιαίτερα στους κλάδους Περιουσίας και στις Εμπορικές Ασφαλίσεις επισημαίνοντας την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που έχει η AXA στους συγκεκριμένους κλάδους.

Σε ότι αφορά τον κλάδο αστικής ευθύνης  Αυτοκινήτου , ο κ. Μοάτσος επεσήμανε ότι παρά το γεγονός ότι ο κόσμος λόγω κρίσης έχει στραφεί στο φθηνό ασφάλιστρο, η ΑΧΑ παραμένει ανταγωνιστική και κρατά στάση αναμονής ως προς τις μελλοντικές τάσεις. «Βασικό μας μέλημα είναι η ικανοποίηση των συνεργατών μας και νομίζω ότι το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό».

Η ΑΧΑ Ελλάδος θα ανακοινώσει τον επόμενο μήνα τα αποτελέσματα του 2015 που σύμφωνα με τα στελέχη της θα είναι εξόχως ικανοποιητικά σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον όπως είναι αυτό που ζούμε. « Για την ΑΧΑ , το ζήτημα δεν μόνο να έχουμε μεγάλα μερίδια αγοράς και αυξημένες παραγωγές , υψηλές κερδοφορίες αλλά να παρέχουμε ένα πακέτο υπηρεσιών που θα ικανοποιούν πλήρως τον πελάτη και τον συνεργάτη μας.  Και υπ’ αυτές τις συνθήκες η αύξηση των μεγεθών που έχουμε επιτύχει είναι  εξόχως ικανοποιητική» καταλήγει ο κ. Μοάτσος.