Στην Λάρισα συνεχίζεται ο «Μαραθώνιος Ενημέρωσης» των 700 συνεργατών της EUROINS

Την Δευτέρα 7/12/2015 και ώρα 14:30 στο ξενοδοχείο LARISSA IMPERIAL, η EUROINS συνεχίζει τον «Μαραθώνιο ενημέρωσης» του δικτύου των συνεργατών της με σκοπό την ενημέρωση τους για τις τελευταίες εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά καθώς και για τα άμεσα σχέδια, προγράμματα και υπηρεσίες της εταιρείας.

 

Η EUROINS προσκαλεί τους συνεργάτες της σε αυτή την εκδήλωση προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση για πιθανές προτάσεις και ιδέες σχετικά με την οικοδόμηση της εταιρείας από εκείνους.

 

Για την πορεία της εταιρείας και γενικότερα του Ομίλου θα μιλήσουν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κων/νος Μάκαρης, ο Διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος, κ. Κων/νος Τσιαπάρας καθώς και ο Διευθυντής Πωλήσεων & Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, κ. Μαρίνος Αλεξανδράκης. Στην εκδήλωση θα παραστούν, επίσης, εκ μέρους της εταιρείας ο Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου & Συμβάσεων, κ. Νικόλαος Διαμαντόπουλος και ο κ. Στυλιανός Φεϊζίδης  εκπροσωπώντας το Τμήμα Εκδόσεων της εταιρείας. Η παρουσίαση του εταιρικού προφίλ θα πραγματοποιηθεί από τον Σύμβουλο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, κ. Ελευθέριο Ιωαννίδη.

 

Η EUROINS, η “Εταιρεία των Ασφαλιστών”, παραμένει πιστή και προσηλωμένη στο όραμα της.

 

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις σε Ιωάννινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα.