Σημαντική διάκριση για τη Euroins: Στην 11η θέση της λίστας SEE TOP 100 

Στην κορυφή της κατάταξης μεταξύ των ασφαλιστικών ομίλων στη Βουλγαρία 

Την κορυφαία θέση μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών στη Βουλγαρία κατέκτησε η ZD Euroins AD, μέλος του ασφαλιστικού ομίλου της Eurohold – Euroins Insurance Group AD (EIG). 

Στην ετήσια κατάταξη ασφαλιστικών εταιρειών «SEE TOP 100», την οποία καταρτίζει η πλατφόρμα επιχειρηματικών ειδήσεων, πληροφοριών και αναλύσεων SeeNews.com, η Euroins αναρριχήθηκε το 2022 κατά τέσσερις θέσεις στην 11η θέση μεταξύ των ασφαλιστικών ομίλων από 11 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Το 2022, η Εταιρεία κατέγραψε ακαθάριστο κύκλο εργασιών 232 εκατ. ευρώ, επιτυγχάνοντας αύξηση 32% σχεδόν σε ετήσια βάση. Η σημαντική αύξηση των εσόδων από ασφάλιστρα επετεύχθη κυρίως χάρη στην ανάπτυξη της Εταιρείας στις αγορές εκτός Βουλγαρίας, καθώς και στον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων ασφάλισης λοιπών κλάδων ζημιών.

Η κα Yoanna Tsoneva, εκτελεστική διευθύντρια της Euroins Bulgaria, δήλωσε σχετικά: «Τα αποτελέσματά μας αντιπροσωπεύουν τους καρπούς πολυετών προσπαθειών με στόχο τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους. Η επιτυχία μας εστιάζεται στη βέλτιστη διαχείριση του χαρτοφυλακίου μας, καθώς και στην ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς χωρίς συμβιβασμούς στις προσφερόμενες υπηρεσίες και παροχές. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το μέγιστο όφελος των πελατών μας. Εντός των επόμενων ημερών, η Euroins Bulgaria θα λανσάρει το νέο της εταιρικό site, μέσω του οποίου οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας θα προσφέρονται και μέσω  ψηφιακών καναλιών. Οι πελάτες της Euroins Bulgaria θα έχουν την ευκαιρία να διαχειρίζονται μόνοι τους το χαρτοφυλάκιο των ασφαλιστικών τους προϊόντων».

Η Euroins Bulgaria συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Βουλγαρίας σε όρους εσόδων από ασφάλιστρα. Στις αρχές Οκτωβρίου, η εταιρεία προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 7,7 εκατ. ευρώ με στόχο τη χρηματοδότηση της ανάπτυξής της σε αγορές του εξωτερικού. Εκτός από τη Βουλγαρία, η Euroins δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω υποκαταστήματος, καθώς και στην Πολωνία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Γερμανία και την Ιταλία υπό καθεστώς Ελεύθερης Παροχής υπηρεσιών. Το τελευταίο διάστημα, η Euroins Bulgaria αναπτύσσει επίσης δραστηριότητες στη ρουμανική αγορά, όπου προσφέρει υπηρεσίες ασφάλισης εκτός αυτοκινήτου.

Παράλληλα με την κύρια δραστηριότητά της, η Euroins Bulgaria συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της κοινωνίας και του περιβάλλοντος διαβίωσης σε όλες τις αγορές στις οποίες έχει παρουσία, υποστηρίζοντας μια σειρά έργων και κοινωφελών δράσεων στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, της τέχνης και της φιλανθρωπίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*