Η EUROINS Ελλάδος επιβραβεύει τους συνεργάτες της

Σε επιβράβευση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση το τελευταίο τρίμηνο του 2023 προχώρησε η Euroins Ελλάδος.

Οι συνεργάτες που πέτυχαν το υψηλότερο σκορ στο «Sales Rally» που διοργανώθηκε το διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023 προσκλήθηκαν από την Εταιρεία σε τριήμερο ταξίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23-25 Φεβρουαρίου στην Καλαμπάκα, το Μέτσοβο και τα Μετέωρα. 

Εκ μέρους της Euroins Ελλάδος, συμμετείχαν οι εκτελεστικοί διευθυντές Αθανάσιος Ι. Σμυρνής και Vasil G. Dimitrov, και ο εμπορικός διευθυντής Κωνσταντίνος Αξιώτης, οι οποίοι παρουσίασαν στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τα ορόσημα που πέτυχε η Εταιρεία το προηγούμενο έτος, καθώς και τη στρατηγική και τους στόχους για το 2024. 

Ο κ. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Οι συνεργάτες μας βρίσκονται στην καρδιά της ανάπτυξής μας και αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Με την ευκαιρία της ολιγοήμερης “απόδρασης” που διοργανώσαμε για να τιμήσουμε την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ανταλλάξαμε απόψεις για την ασφαλιστική αγορά, τις προσκλήσεις και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας για εφέτος και τα προσεχή έτη».

Ο κ. Dimitrov ανέφερε: «Η Euroins Ελλάδος έχει καταγράψει δυναμική πορεία τα τελευταία έτη και στόχος μας είναι η δυναμική αυτή να διατηρηθεί και να ενισχυθεί το επόμενο διάστημα. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες αλλά, κυρίως, στους ασφαλισμένους μας, σχεδιάζουμε τους επόμενους στόχους μας που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εδραίωση της Εταιρείας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*