Euroins: 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα

Τα 10 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα γιόρτασε μαζί με εργαζομένους, στελέχη, συνεργάτες και εκπροσώπους θεσμικών φορέων η Euroins Ελλάδος σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Αθήνα.

Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), ο κ. Νίκος Σοφρωνάς, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) και η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), μεταξύ άλλων.

Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), Κωνσταντίνος Σπύρου – Δημοσιογράφος/Αρθογράφος, Αθανάσιος Ι. Σμυρνής – Εκτελεστικός Διευθυντής Euroins Υποκαταστήματος Ελλάδος, Desislava Elenkova – Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Διαφήμισης της Euroins Insurance Group (EIG)
Todor Danailov, Εκτελεστικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ της Euroins Insurance Group (EIG), Αθανάσιος Ι. Σμυρνής – Εκτελεστικός Διευθυντής Euroins Υποκαταστήματος Ελλάδος
Joanna Tsoneva – Πρόεδρος ΔΣ της Euroins Insurance Company AD
Todor Danailov, Εκτελεστικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ της Euroins Insurance Group (EIG), Joanna Tsoneva – Πρόεδρος ΔΣ της Euroins Insurance Company AD, Αθανάσιος Ι. Σμυρνής – Εκτελεστικός Διευθυντής Euroins Υποκαταστήματος Ελλάδος
Νίκος Σοφρωνάς – Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), Νάντια Σταυρογιάννη – Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), Αθανάσιος Ι. Σμυρνής – Εκτελεστικός Διευθυντής Euroins Υποκαταστήματος Ελλάδος
Αθανάσιος Ι. Σμυρνής – Εκτελεστικός Διευθυντής Euroins Υποκαταστήματος Ελλάδος

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, εκπρόσωποι κοινωφελών και αθλητικών φορέων και αθλητές τους οποίους η Εταιρεία υποστηρίζει χορηγικά, μεταξύ των οποίων ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ο κ. Θέμης Χαλκιάς, Πρόεδρος της Nissan Χαλκιάς και οδηγός της Xalkias Racing Team, και ο κ. Παναγιώτης Δημάκος, Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Σύλλογου Καλλιθέας.

Κώστας Γιαννόπουλος – Πρόεδρος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», Παναγιώτης Δημάκος – Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Σύλλογου Καλλιθέας
Θέμης Χαλκιάς – Πρόεδρος της Nissan Χαλκιάς και οδηγός της Xalkias Racing Team, Παναγιώτης Δημάκος – Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Σύλλογου Καλλιθέας

Εκ μέρους του Ομίλου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο κ. Todor Danailov, Εκτελεστικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ της Euroins Insurance Group (EIG), η κα. Joanna Tsoneva, Πρόεδρος ΔΣ της Euroins Insurance Company AD και ο κ. Dimitar Dimitrov, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Eurohold, μεταξύ άλλων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroins Ελλάδος Vasil G. Dimitrov δήλωσε: «Η EIG έχει παρουσία σε μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών και πάνω σε αυτήν την τεχνογνωσία χτίζουμε την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα. Ασφαλώς, κάθε αγορά έχει τις ιδιαιτερότητες, τις αδυναμίες και τις δυναμικές της οι οποίες υπαγορεύουν ξεχωριστές εθνικές στρατηγικές. Στη Euroins Ελλάδος αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προκειμένου να καλύπτουμε κάθε ανάγκη των ασφαλισμένων μας».

Ο εκτελεστικός διευθυντής Αθανάσιος Ι. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Στο δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου δραστηριοποιούμαστε, με τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης να εντείνονται, έχουμε χρέος να εμφυσήσουμε στους ασφαλισμένους τις αξίες της ασφαλιστικής κάλυψης. Συνολικά ως κλάδος οφείλουμε να καλλιεργήσουμε στη χώρα μας την κουλτούρα της μέγιστης κάλυψης, η οποία καθίσταται σήμερα αναγκαία περισσότερο από ποτέ».

Λίγα λόγια για την ZD Euroins AD

Η Euroins Insurance Company AD είναι μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στη Βουλγαρία με μερίδιο αγοράς 12%, σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας στις 15.12.2023. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (μέσω υποκαταστήματος), την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γεωργία, τα Σκόπια και την Ουκρανία προσφέροντας πλήρες φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων και κατέχει ηγετική θέση στην ταξιδιωτική ασφάλιση στη Βουλγαρική αγορά. Η Euroins Bulgaria είναι μέλος του Euroins Insurance Group (EIG), ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην περιοχή. Ο πλειοψηφικός μέτοχος της EIG είναι η Eurohold Bulgaria, ένας κορυφαίος ενεργειακός και χρηματοπιστωτικός όμιλος. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) είναι μέτοχος μειοψηφίας της EIG με σχεδόν το 10% του κεφαλαίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*