Ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ

Το ΕΤΑΠ ΜΜΕ καλεί τις ασφαλιστικές εταιρείες να υποβάλουν προσφορά για το έργο της Ασφάλισης Περιουσιακών Στοιχείων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ (ακίνητα, περιεχόμενο αυτών και αστική ευθύνη), εκτός σεισμού για το χρονικό διάστημα από 01/01/2016 έως 31/12/2016, με δικαίωμα μονομερούς παράτασης από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ για τρεις (3) μήνες.

1.ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗ ΔΑΠΑΝΗ: Μέχρι του ποσού των 3,500.00€ σε βάρος του ΚΑΕ 00100892, έτους 2016. Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνει σε ευρώ, εντός του χρονικού διαστήματος τριάντα (30) ημερών από την ολοκλήρωση και παράδοση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. O ανάδοχος μειοδότης επιβαρύνεται με τις νόμιμες κρατήσεις, που ισχύουν κατά το χρόνο υπογραφής της σύμβασης. Για την πληρωμή του αναδόχου, θα προσκομίζονται, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια σε τρία αντίγραφα, που κατά τον ΚΒΣ, επέχουν θέση τιμολογίου, εξοφλητική απόδειξη του αναδόχου φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστική ενημερότητα ανά ΦΚΑ και κάθε άλλο δικαιολογητικό που τυχόν ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες που διενεργούν τον έλεγχο και την πληρωμή.

  1. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ: Η χαμηλότερη τιμή προσφοράς.
  2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Το αντικείμενο της παρούσας Πρόσκλησης είναι: Η ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ (Ασφάλιση Ακινήτων & Περιεχομένου) για κάλυψη πυρός και αστικής ευθύνης Όλες οι ανωτέρω καλύψεις αφορούν όλα τα ακίνητα του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και των εξοπλισμών τους, όπως περιγράφονται, μαζί με την ασφαλιστέα αξία τους, στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α της παρούσας ΠΕΕ, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα.

 

Δείτε την προκήρυξη