Εθνική Ασφαλιστική: Αδιάλειπτη λειτουργία & καθολική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία προες το παραγωγικό δίκτυο και τους εργαζόμενους της αναφέρει ότι στη δύσκολη συγκυρία στόχος είναι να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ασφαλισμένων. Στο πλαίσιο αυτό έγινε και σειρά ενεργειών για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες για τους πελάτες. Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 1 Ιουλίου 2015
Προς:
– Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο
– Όλο το Προσωπικό της Εταιρίας

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η δύσκολη σημερινή συγκυρία απαιτεί ψυχραιμία και νηφαλιότητα απ’ όλους μας. Δουλεύουμε για τη μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρία της αγοράς, με τους περισσότερους πελάτες. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των στιγμών, στις ανάγκες αυτών των πελατών που εμπιστεύτηκαν τη διαδρομή μας και την ιστορική πορεία μας.

Η αδιάλειπτη λειτουργία μας και η καθολική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας θα πρέπει να θεωρείται απ’ όλους αυτοσκοπός.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις με στελέχη του Παραγωγικού Δικτύου. Στις συναντήσεις αυτές έχει αποτυπωθεί η εικόνα των εξελίξεων, εστιασμένη στα προβλήματα που ανακύπτουν και που οφείλουμε να επιλύουμε. Η συνεχής παρακολούθηση των δεδομένων αποτελεί μία συντονισμένη προσπάθεια από την Εταιρία μας που, από το Σάββατο, διαχειρίζεται τις όποιες αρνητικές επιδράσεις προκύπτουν και σε εμάς από τις τραπεζικές δυσλειτουργίες και βρίσκει λύσεις προκειμένου να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζομένους στην Εταιρία μας.

Έχουμε ήδη υλοποιήσει μία σειρά ενεργειών για:
– Τη διευκόλυνση της πληρωμής των συμβολαίων των πελατών μας
– Την ομαλή υποδοχή και εξυπηρέτηση των πελατών μας σε συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα
– Τη στήριξη των ανθρώπων της Εταιρίας μας
– Τη διευκόλυνση των συναλλαγών των συνεργατών μας
– Την απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων μας